Maak kennis met de Renault Rafale

De naam Rafale (de windvlaag in het Frans) heeft de auto te danken aan de rijke geschiedenis van het merk in de luchtvaart en in het bijzonder aan de Caudron-Renault Rafale: een eenpersoons racevliegtuig die in 1934 een snelheid behaalde van 445km/u. Een record destijds!

De Rafale is volledig afgestemd op maximaal rijplezier voor zowel de bestuurder als voor de passagiers. De SUV-coupé rijdt zoals de auto eruitziet; levendig en sportief voor gezin of zakelijk.

In het voorjaar van 2024 komt de Renault Rafale naar Hedin Automotive, als 147 kW (200pk) sterke E-Tech full hybrid. Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom dit nieuwe model.

Uiterlijke kenmerken van de Renault Rafale

De kenmerken van de Renault Rafale zijn levendig en sportief. Dit zie je direct als de auto in je gezichtsveld komt. De lange, horizontale motorkap straalt kracht en snelheid uit samen met zijn front met de nieuwe grille en de kenmerkende lichtsignatuur van Renault. Het krachtige design van de Renault Rafale wordt benadrukt door de brede achterkant van de auto, de skitplate en de aflopende daklijn.

Connectiviteit ten top in de nieuwe Renault Rafale

De grenzen tussen het digitale leven buiten en in de Renault Rafale vervagen dankzij de connectie tussen een smartphone en het OpenR Link-multimediasysteem met ingebouwde Google-mogelijkheden. Meer dan 50 apps uit de Google Play-store zijn beschikbaar in de auto en werken precies zoals het gebruik van een smartphone. De interface kan je naar eigen wensen inrichten en de verbinding met je telefoon is ook draadloos mogelijk.

Hybride op zijn best: de Renault Rafale

De Renault Rafale komt beschikbaar als 147 kW (200 pk) sterke E-Tech full hybrid met een automatische transmissie, zonder koppeling. De motor bestaat uit de combinatie van een benzinemotor met twee elektrische motoren en een accu. Deze aandrijflijn behoort tot de beste van de markt en blinkt uit in efficiëntie. Door het lage brandstofverbruik, kan er op 1 tank van de Rafale tot wel 1.100 kilometer gereden worden. Dit gecombineerd met een ultra soepele rijbeleving maken de Renault Rafale een fantastische hybride.

Plan alvast jouw proefrit in de Renault Rafale

Als een van de eersten een proefrit maken in de Renault Rafale? Laat je gegevens achter en zodra de auto beschikbaar is nemen wij contact op om een afspraak te maken.

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Renault of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Renault Rafale bij Hedin Automotive

Wat is de prijs van de Renault Rafale?

De prijzen van de Renault Rafale zijn op dit moment nog niet bekend. Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom dit nieuwe model.

Wat zijn de afmetingen van de Renault Rafale?

De Renault Rafale is een royale SUV coupé die 4,71 meter lang is, 1,86 meter breed en 1,61 meter hoog. De wielbasis is 2,74 meter en daarmee gelijk aan de Renault Espace. Deze wielbasis zorgt voor een comfortabele knieruimte van 302 millimeter op de achterbank en de hoofdruimte van 880 millimeter is zeer ruim. De bagageruimte biedt een inhoud van 530 liter.

Welke motor heeft de Renault Rafale?

De Renault Rafale komt in eerste instantie beschikbaar als 147 kW (200pk) sterke E-Tech full hybrid, met automatische multimode transmissie zonder koppeling. Deze motor is de ultieme combinatie tussen benzine en elektrisch.

Wat zijn nieuwe opties op de Renault Rafale?

Er komen twee nieuwe kleuren beschikbaar: Blanc Perle Satin en Blue Alpine.

Wanneer is de Renault Rafale te bestellen?

De Renault Rafale komt in het voorjaar van 2024 op de markt.