Openingstijden Hedin Automotive Renault in Venlo

Bezoek Renault-dealer Venlo voor alles van Renault

Wil je één van de nieuwste Renault modellen bekijken, ben je op zoek naar een mooie Renault occasion of is jouw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Bij onze Renault-dealer in Venlo kun je terecht voor alles wat met Renault te maken heeft. Onze verkoopadviseurs staan graag voor je klaar voor vrijblijvend advies of een proefrit en in onze garage in Venlo ben je welkom voor onderhoud, reparatie, de APK en meer. Wij zijn erkend Renault-dealer en werken met originele onderdelen.

Maak online een werkplaatsafspraak of breng een bezoek aan onze Renault-dealer in Venlo. Hier hebben wij grofweg de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Renault Venlo. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Venlo heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Venlo ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Renault voorraadauto's in Venlo

Direct rijden in een auto uit voorraad? Dat kan bij Hedin Automotive Renault-dealer Venlo. Wij hebben een ruime voorraad met nieuwe en tweedehands Renault modellen voor je klaarstaan die je direct kunt kopen, leasen of financieren. Kom je langs voor een proefrit?

Renault onderhoud en service in Venlo

Houd jouw Renault in topconditie en kom regelmatig langs bij onze Renault-dealer in Venlo voor onderhoud of service. Onze gecertificeerde monteurs hebben de juiste kennis en onderdelen paraat en je krijg garantie op onze werkzaamheden. Graag tot snel! 

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!