Pech onderweg?

Na aankoop van je nieuwe Renault staat Renault Route Service voor je klaar met pechhulp!

Krijg direct pechhulp met Renault Route Service

Renault biedt je bij aankoop van een nieuwe Renault mobiliteitsgarantie in binnen- & buitenland tijdens je fabrieksgarantie, maar ook ná je fabrieksgarantie heb je in Nederland recht op hulpverlening ter plaatse en vervoer naar een Renault-dealer. Ontvang direct telefonische ondersteuning in je eigen taal. Bij pech, bel: 088 – 303 5 303.

Altijd een uitgebreide service bij pechhulp, ook ná de fabrieksgarantie? Ga dan op reis met Renault Route Service+! Lees meer.

 

Renault Route Service+ biedt volledige assistentie bij pech onderweg

Een autovakantie kent vele voordelen: alle bagage kan mee, een uitstapje is gemakkelijker te maken en meestal is het een stuk goedkoper dan vliegen. Maar wat nu als je pech onderweg hebt en je bang bent dat je je vakantie niet kunt voortzetten? Met Renault Route Service+ kun je zorgeloos op vakantie, je verzekert je namelijk van een uitgebreidere pechhulp in binnen- & buitenland tijdens én na de fabrieksgarantie. 

Zo kun je na het krijgen van pech je reis voorzetten, omdat je recht hebt op vervangend vervoer (max. 10 dagen) of een hotelovernachting. Is repatriëring niet mogelijk? Dan wordt de auto voor je teruggebracht naar Nederland en kun jij door het vervangend vervoer toch nog genieten van je reis.

Renault Route Service+ biedt de zekerheid die je wilt op reis. Heb je nog fabrieksgarantie? Dan kun je al upgraden voor € 14,95*. Is de fabrieksgarantie al verlopen? Dan sluit je al vanaf €44,95 per jaar online Renault Route Service+ af.

Ontspan tijdens je autorit en ga op reis naar de meest uiteenlopende bestemmingen in Europa met een zeker gevoel. Fijne reis!

De Renault Route Service pechhulp verschillen

Renault Route Service

Binnen de fabrieksgarantie


 • Hulpverlening ter plaatse
 • Vervoer van je auto naar een Renault-dealer of erkend schadebedrijf in de directe omgeving
 • Hotelovernachting indien nodig in binnen- en buitenland

Renault Route Service

Buiten de fabrieksgarantie


 • Hulpverlening ter plaatse
 • Vervoer van je auto naar een Renault-dealer of erkend schadebedrijf in de directe omgeving
 • Alleen hulp binnen Nederland

Renault Route Service+

Extra's t.o.v. Renault Route Service


 • Hulpverlening / noodreparatie in binnen- en buitenland
 • Vervoer van bagage en inzittenden naar eindbestemming
 • Hotelovernachting of vervangend vervoer waar nodig met een maximum van 10 dagen
 • Het terugbrengen van de auto als deze in het buitenland niet te repareren is
 • Vervangende chauffeur indien nodig

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Renault Route Service pechhulp

Heb ik recht op pechhulp van Renault Route Service? 

Binnen de Renault fabrieksgarantie heb je twee jaar recht op Renault Route Service en wordt je in binnen- en buitenland geholpen. Maar ook ná je fabrieksgarantie heb je in Nederland recht op hulpverlening ter plaatse en vervoer naar een Renault-dealer. Meer weten over de verschillende soorten pechhulp? Bekijk ze hier.

Wat kost Renault Route Service+?

Heb je nog fabrieksgarantie? Dan kun je al upgraden voor € 14,95*. Is de fabrieksgarantie al verlopen? Dan sluit je al vanaf €44,95 per jaar online Renault Route Service+ af.

Waar kan ik Renault Route Service+ pechhulp aanvragen?

Vul het formulier in inclusief je kenteken en wij gaan als Renault-dealer aan de slag. We zullen contact met je opnemen over je Renault Route Service+ aanvraag en kunnen we al je eventuele vragen beantwoorden. Ook kun je het aanvragen wanneer je bij de dealer bent voor bijvoorbeeld onderhoud of APK.

Voor welke periode sluit ik Renault Route Service+ af?

De Renault Route Service+ geldt altijd voor 1 jaar, daarna wordt dit niet automatisch verlengt. Wanneer je Renault Route Service+ na 1 jaar weer afsluit dan kun je natuurlijk ook de pakketten wijzigen.

Wat is het verschil tussen My Renault+ en Renault Route Service+?

Met My Renault+ ben je onderdeel van een loyaliteitsprogramma, hier ontvang je een pasje van. De basisservice van Renault Route Service is hierbij inbegrepen, maar dit geldt alleen voor pechhulp binnen Nederland. Met Renault Route Service+ kun je ook gebruik maken de pechhulp in het buitenland met veel extra’s zoals een hotelovernachting en vervangend vervoer. Met Renault Route Service+ ga je dus altijd met een veilig en gerust gevoel op reis.

Actievoorwaarden

Voor hulp in het buitenland dient de auto voorzien te zijn van een geldige Renault-garantieovereenkomst. Je hebt recht op de gratis Renault Route Service als je lid bent van My Renault. 

*Voor Renault-modellen met 3 jaar fabrieksgarantie geldt in het derde jaar een prijs van € 44,95.