Kopen vanaf

€ 42.470

Private lease € 629

€ 619

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de elektrische Renault Scenic E-Tech electric

De Renault Scenic bestaat al sinds 1996, maar is compleet vernieuwd. De nieuwe Scenic heeft het gezinsvriendelijke DNA behouden, net zoals zijn baanbrekende technologie en ongekende veelzijdigheid, maar is dit keer 100% elektrisch. De Renault Scenic E-Tech electric is gemaakt om te reizen en beschikt over een actieradius van maar liefst 625 kilometer (WLTP).

Begin 2024 wordt de nieuwe Renault Scenic E-Tech electric in onze showrooms verwacht. Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom dit nieuwe model.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Renault Scenic E-Tech 100% electric verkozen tot Car of the Year 2024!

In 1997 werd de Megane Scenic al eerder verkozen tot auto van het jaar en ook de volledig nieuwe Scenic hebben de 59 juryleden de meeste punten gegeven. Ontdek hieronder zelf waarom de Scenic in de prijzen is gevallen.

Renault Scenic uitvoeringen

De kenmerken van de nieuwe Renault Scenic electric

Rijden tot maar liefst 625 kilometer, binnen 30 minuten opladen tot 335 km actieradius, en geoptimaliseerde routeberekening met Google. Dat is een greep uit de nieuwe features van de nieuwe Renault Scenic. Hiermee kun je rijden met een totale gemoedsrust. Verder geniet je onder alle omstandigheden van optimaal visueel en thermisch comfort met het panoramische glazen Solarbay-dak.

De nieuwe Renault Scenic is ontworpen met oog op duurzaamheid

De nieuwe Renault Scenic is ontworpen met een nieuwe kijk op verantwoordelijkere en veiligere mobiliteit. Zo zijn de gebruikte materialen van de Scenic 24% gerecycled en is 90% van de auto recyclebaar, inclusief de batterij.

Plan alvast jouw proefrit in de Renault Scenic E-Tech electric

Als een van de eerste een proefrit maken in de Renault Scenic? Laat je gegevens achter en zodra de auto beschikbaar is nemen wij contact op om een afspraak te maken.

Houd mij op de hoogte van de Renault Scenic E-Tech electric

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Renault of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de elektrische Renault Scenic

Wanneer wordt de Renault Scenic E-Tech electric in de showroom verwacht?

De nieuwe Renault Scenic verwachten we begin 2024. Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Is de Renault Scenic volledig elektrisch?

Ja. De Renault Scenic heeftt een 100% elektrische motor, met een actieradius tot wel 625 kilometer (WLTP).

Hoe groot is de kofferbakruimte van de elektrische Renault Scenic?

Met de achterbank neegeklapt biedt de uitgestrekte bagageruimte van 545 tot 1.670 liter voldoende ruimte voor al je gezinsbagage.

Wat is de prijs van de elektrische Renault Scenic?

De definitieve prijs is nog niet bekend. Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.