Openingstijden Hedin Automotive Renault in Helmond

Bezoek onze Renault-dealer in Helmond

Bij onze Renault-dealer in Helmond komt alles van Renault samen: de nieuwste modellen, mooie occasions én een grote garage voor onderhoud, reparatie en meer. Onze verkoopadviseurs staan graag voor je klaar voor vrijblijvend advies over het kopen, leasen of financieren van een Renault en in de werkplaats hebben onze gecertificeerde monteurs de juiste kennis en onderdelen paraat voor vakkundig onderhoud.

Maak online een werkplaatsafspraak of bezoek onze Renault-dealer in Helmond. Hier hebben wij grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Renault Helmond. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Helmond heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Helmond ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Renault voorraadauto's in Helmond

Direct rijden zonder lange levertijd? Kies voor een Renault uit voorraad bij onze Renault-dealer in Helmond. Wij hebben een uitgebreid aanbod van zowel nieuwe auto's als jonge occasions. Kom je langs voor een proefrit? Wij helpen je in Helmond graag bij het vinden van de juiste Renault. 

Renault onderhoud en service in Helmond

Wij zijn erkend Renault-dealer in Helmond. Dit betekent dat wij de juiste kennis in huis hebben en in onze garage met originele Renault onderdelen werken. Daarnaast krijg je garantie op onze werkzaamheden. Plan eenvoudig online jouw afspraak bij ons in Helmond. Tot snel!