Renault zakelijke lease voorraad

Als ondernemer wil je niet bezig zijn met je zorgen maken over je wagen(park). Kies daarom voor het zakelijke leasen van je nieuwe Renault. Ga je dan ook nog voor een Renault uit voorraad dan rijd je snel weg in je nieuwe aanwinst. Of je nu gaat voor een personenauto of bedrijfswagen. Jouw Renault-dealer Hedin Automotive biedt meerdere mogelijkheden. Ontdek het aanbod online en plan een afspraak voor een proefrit. 

Ervaar je nieuwe  Renault tijdens een proefrit

Wil je ontdekken of jouw nieuwe Renault voldoet aan je verwachtingen? Ga er dan mee rijden. Pak wegen met bochten en hobbels om de schokbrekers te testen en ontdek of de auto lekker optrekt op de snelweg. Een afspraak plannen voor een proefrit kan snel en eenvoudig online of neem contact op met de vestiging  waar jouw nieuwe Renault staat.

Waarom een Renault Zakelijk Leasen?

Voor ondernemers is zakelijk leasen een uitkomst. Je rijdt voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto, zonder bijkomende kosten. Daarnaast staat je auto niet op je balans, waardoor je meer financiële ruimte houdt. Kijk hier voor meer informatie over zakelijke leasen.