Nieuwe Renault bedrijfswagens voorraad

Voor iedere klus de juist bus. Bij Renault vind je jouw klusmaat op voorraad. Van de compacte Kangoo tot de meer dan ruime Renault Master Z.E. Het grootste voordeel van het kopen, leasen of financieren van een nieuwe Renault bedrijfswagen uit voorraad is dat deze modellen scherper geprijsd zijn dan nieuw te configureren Renault modellen. Daarnaast zijn de nieuwe Renault bedrijfswagens uit voorraad direct leverbaar, dus heb je niet te maken met lange levertijden.

Nieuwe Renault bedrijfswagen kopen, leasen of financieren?

Heb jij de bedrijfswagen van je dromen gevonden, dan is de keuze aan jou. Ga je voor koop, lease of wil je je nieuwe Renault liever financieren? Bij jouw Renault-dealer Hedin Automotive, kan het allemaal. Bekijk de mogelijkheden online of laat je informeren door een verkoopadviseur op een vestiging.  

Ervaar je nieuwe Renault bedrijfswagen tijdens een proefrit

Wil je ontdekken of jouw nieuwe Renault voldoet aan je verwachtingen? Ga er dan mee rijden. Ontdek of hij goed op de weg ligt, eenvoudig te parkeren is en of je er al je spullen mee kunt vervoeren. Een afspraak plannen voor een proefrit in jouw nieuwe bestelwagen kan snel en eenvoudig online of neem contact met de vestiging  waar jouw nieuwe Renault staat.