Jouw Renault onderhoud je met Renault Advantage

Is jouw Renault 5 jaar of ouder? Dan heeft Hedin Automotive iets speciaals voor jou: Renault Advantage! Onderhoud dat past bij jouw auto, maar dan tot 25% goedkoper. 

Als officiële Renault-dealer weten wij als geen ander dat juist onderhoud belangrijk is. Zeker voor een auto die al wat jaren en kilometers meegaat. Daarom bieden wij tijdens een Renault Advantage beurt écht maatwerk. Zo kijken wij naar het meest noodzakelijke onderhoud en maken wij gebruik van Value+ onderdelen. Dit zijn alternatieve onderdelen met een kwaliteit gelijk aan originele fabrieksonderdelen, echter speciaal afgestemd op de leeftijd van jouw auto en het gebruik ervan. Deze onderdelen zijn tot wel 25% voordeliger dan originele Renault-onderdelen én je krijgt er 1 jaar garantie op. Daarbij krijg je bij Hedin Automotive Renault altijd een offerte vooraf, zodat jij vooraf precies weet waar je aan toe bent!

Houd je Renault in topconditie en maak direct een afspraak in de werkplaats of neem contact met ons op voor meer informatie.

De voordelen van Renault Advantage bij Renault-dealer Hedin Automotive

  • Tot 25% goedkoper dan originele Renault-onderdelen
  • Vooraf een offerte op maat met vaste all-in prijzen
  • Onderdelen van streng geselecteerde fabrikanten met de hoogste kwaliteit
  • Eén jaar garantie op onderdelen en arbeid (zelfs twee jaar op accu’s!)
  • Onderhoud en onderdelen afgestemd op het gebruik en ouderdom van jouw Renault

Veelgestelde vragen over Renault Advantage

Wat is Renault Advantage?

Dit is onderhoud speciaal voor Renault-modellen van 5 jaar of ouder. Het onderhoud is afgestemd op het gebruik en leeftijd van jouw auto. Daarnaast maken we gebruik van Value+ onderdelen, waardoor je tot 25% kunt besparen in de kosten.

Wat zijn Value +?

Dit zijn onderdelen die we gebruiken bij het onderhoud aan een Renault van 5 jaar of ouder. De kwaliteit van deze onderdelen is afgestemd op het gebruik en de leeftijd van jouw auto en daardoor tot 25% voordeliger dan originele onderdelen.

Kan ik met een oude Renault gewoon naar de Renault-dealer?

Uiteraard. Iedere Renault is van harte welkom bij ons, jong of oud. Special voor Renault-modellen vanaf 5 jaar hebben we Renault Advantage, tegen een speciaal tarief. Benieuwd? Neem contact op of maak direct een werkplaatsafspraak!

Stel je vraag