Kopen vanaf

€ 45.900

Bijtellingspercentage

16%

Ontdek de nieuwe Renault Master E-Tech electric

Stap in de toekomst van elektrisch rijden met de vernieuwde Renault Master E-Tech electric. Dit is niet zomaar een bedrijfswagen; het is een revolutionaire stap richting duurzaamheid en efficiëntie in het transport. De Renault Master E-Tech electric combineert robuustheid, veelzijdigheid en moderne technologieën om aan al je professionele behoeften te voldoen.

Binnenkort wordt de nieuwe Master E-Tech in onze showrooms verwacht. Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom dit nieuwe model.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Elektrische kenmerken van de Renault Master E-Tech electric

De Ranault Master E-Tech electric biedt met een 87 kWh-batterij een actieradius tot maar liefst 460 kilometer (WLTP). De motor met 105 kW (143 pk) levert een koppel van 300 Nm. Verder is er een versie met een 40 kWh-batterij met een actieradius tot circa 200km en een elektromotor van 96 kW (130pk) en 300 Nm. Deze zorgvuldig gekozen batterijopties zijn ontwikkeld op basis van Renaults uitgebreide kennis van klantbehoeften en de eisen van gebruikers die zowel in stedelijke gebieden als buitenwijken actief zijn. Bovendien heeft de gekozen batterijvariant geen invloed op het laadvermogen, een cruciaal aspect in dit segment. Hiermee zet de Renault Master E-Tech een nieuwe standaard.

Renault Master: ontworpen voor topprestaties

De Renault Master E-Tech electric is ontworpen om te voldoen aan de eisen van een moderne werkdag. Zo is de Master beschikbaar in maar liefst 40 ombouwmogelijkheden, van bestelwagens tot chassis-cabines, voor maximale veelzijdigheid. De elektrische Renault Master E-Tech electric beschikt over een laadcapaciteit tot 1.625 kg, een uitzonderlijk trekvermogen van 2.500 kg en een maximaal toegestane totaalgewicht van 4 ton. Dit model kan worden bestuurd met een B-rijbewijs.

Renault Master E-Tech electric: technologie

De Renault Master E-Tech electric is uitgerust met diverse exclusieve functies die een gebruikerservaring bieden die vergelijkbaar is met die van een smartphone. Google Maps berekent de optimale route op basis van je voorkeuren. Daarnaast kan de Electric Route Planner, afhankelijk van de gewenste betaalmethode, laadsnelheid of laadlocatie, de route naar een laadstation voor je uitstippelen.

Plan alvast jouw proefrit in de Renault Master E-Tech electric

Als een van de eerste een proefrit maken in de Renault Master E-Tech electric? Laat je gegevens achter en zodra de auto beschikbaar is nemen wij contact op om een afspraak te maken.

Hedin Automotive is jouw Renault-dealer

Bij Hedin Automotive zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit of bezoek ons voor meer informatie of persoonlijk advies. Wij voorzien je graag van informatie over alles wat met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe bedrijfswagen te maken heeft én je kunt bij ons terecht voor onderhoud, schadeherstel of bedrijfswagenbestickering.

Houd mij op de hoogte van de nieuwe Renault Master E-Tech electric

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Renault of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Master E-Tech electric

Wat is de actieradius van de Renault Master E-Tech electric?

De actieradius is 460 kilometer WLTP. Kies je voor40 kWh-batterij dan is de actieradius ongeveer 200km.

Wat is het trekgewicht van de Renault Master E-Tech electric?

Het trekgewicht van de Renault Master E-Tech electric is 2.500kg. 

Wat is de laadcapaciteit van de Renault Master E-Tech electric?

De Renault Master E-Tech electric heeft een laadvermogen van maar liefst 1.625kg. 

Met welk rijbewijs mag ik met de Renault Master E-Tech elektric rijden?

Je mag met een B-rijbewijs in de Renault Master E-Tech electric rijden.

Waar kan ik de vestigingen van Renault-dealer Hedin Automotive vinden?

Een overzicht van onze Renault-vestigingen vind je hier. Hier helpen we je graag bij het vinden van jouw volgende Renault Master of een van de andere bedrijfswagens van Renault.