Onderhoud aan jouw Renault

Als officieel Renault-dealer kennen wij jouw auto het beste. Wij weten welk onderhoud jouw auto nodig heeft om hem in topconditie te houden. Zou kun jij veilig en vertrouwd kilometers maken op de weg. Maak nu online een afspraak bij Renault-dealer Hedin Automotive.

Onze ervaren Renault monteurs staan voor je klaar

Uiteraard wil je dat jouw Renault in topconditie is en blijft. Onze ervaren monteurs kennen jouw Renault van binnen en van buiten en doen niets liever dan hem goed onderhouden. Met passie voor het merk Renault en vanuit onze moderne werkplaatsen werken zij graag aan jouw auto. Natuurlijk werken wij alleen met originele onderdelen, waardoor jouw auto zijn waarde behoudt. Kom gerust langs voor een grote of kleine onderhoudsbeurt, de APK of schadeherstel.

Bekijk ook al onze werkplaatsacties!

Moderne werkplaats
Vakkundige monteurs
Merk-erkend onderhoud

Renault onderhoud, acties, onderdelen, APK en meer...

Onderhoud, reparatie of APK

Bij Renault-dealer Hedin Automotive weten wij hoe belangrijk je auto voor je is. Of u nu een ‘klassieke’ Renault rijdt of een gloednieuw model, je kunt niet zonder. Wanneer jouw auto toe is aan onderhoud, reparatie, of een APK wil je daar een betrouwbare partner voor. Hedin Automotive staat als erkend Renault-dealer voor je klaar. Tijdens de reparatie of onderhoud aan je auto maken onze vakkundige medewerkers gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken om jouw Renault te onderhouden. Zo houden wij je mobiel en garanderen wij een hoge kwaliteit.

Renault ruitreparatie of ruit vervangen

Heb je een sterretje in de voorruit van je Renault en kom je langs voor onderhoud? Geef het aan bij het maken van je werkplaatsafspraak, dan kunnen wij de ruit eenvoudig voor je herstellen. Dit doen wij in samenwerking met Dealerglass. Mocht de schade te groot zijn om te repareren kunnen wij de ruit ook voor je vervangen.

De samenwerking met Dealerglass heeft de volgende voordelen:

  • Reparatie door ons als erkende Renault-dealer, bij jou in de buurt
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift van Renault en met originele onderdelen
  • Kalibratie van alle veiligheidssystemen voor optimale veiligheid
  • Dealerglass regelt alles met jouw verzekeraar of leasemaatschappij.

Maak eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak en laat jouw de autoruit van jouw Renault repareren.

Geen Renault toch onderhoud?

Heb je geen Renault, maar wil je dat wij jouw Fiat, Opel, Mitsubishi, Kia of welk ander merk dan ook onderhouden of repareren? Geen probleem. Wij staan voor je klaar. Bij ons is ieder merk welkom, want wij begrijpen dat het soms net even handiger is om in de buurt een garage te hebben die jouw auto van nieuwe banden voorziet of de APK regelt. Onze ervaren en deskundige monteurs kunnen iedere merk aan. Komen wij er niet uit, dan hebben wij een groot netwerk aan specialisten die met ons mee kunnen denken. Wij garanderen de kwaliteit van onze werkzaamheden middels 1 jaar garantie op reparatie of onderhoud.

Maak online een werkplaatsafspraak

  • 24/7 online een afspraak maken
  • Gemakkelijk en snel
  • Direct inzichtelijk wanneer je langs kunt komen
NL

Renault accessoires

Wil je jouw Renault nog persoonlijker maken of voorzien van handige extra opbergruimtes? Voor de Renault Twingo, Clio, Captur en Espace hebben wij vele accessoires beschikbaar. Denk aan mattensets, dakkoffers, trekhaken en fietsendragers. Uiteraard zijn de Renault-accessoires van hoge kwaliteit, sterk en betrouwbaar. Interesse? Onze verkoopadviseurs op onze vestigingen informeren je graag over de mogelijkheden.  

Reparatie en vervanging

Bij Hedin Automotive helpen wij je graag met het vervangen of repareren van onderdelen aan je auto. Zo houden wij je auto altijd in topconditie. Of het nu gaat om een set nieuwe banden, een uitlaat die aan vervanging toe is of andere ruitenwissers. Vervang of repareer altijd tijdig onderdelen aan je auto. Zo zorg je ervoor dat je auto betrouwbaar is en blijft en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Hedin Automotive heeft alles in huis om jouw auto betrouwbaar te houden.

Veelgestelde vragen over onderhoud bij Renault-dealer Hedin Automotive

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Renault?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële merkdealer voor onderhoud aan mijn Renault?

Het is belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkend merk-dealer zoals Hedin Automotive voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft dit grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van jouw Renault zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je garantie krijgt op het werk dat wij verrichten?

Heeft Hedin Automotive lopende Renault service- en onderhoudsacties?

Renault heeft doorlopend scherpe onderhoudsacties in de werkplaats. Alle acties vind je hier.

Wat is My Renault?

Met My Renault heb je alles van je auto binnen handbereik. Vind bijvoorbeeld je auto terug, plan een werkplaatsafspraak of bekijk de laadstatus van de batterijen.

Wat is Budget Onderhoud van Renault?

Dit is onderhoud speciaal voor Renault-modellen van 5 jaar of ouder. Het onderhoud is afgestemd op het gebruik en leeftijd van je auto. Daarnaast maken we gebruik van Economy Parts, waardoor je tot 25% kunt besparen in de kosten. Lees er hier meer over.

Werken er bij Renault-dealer Hedin Automotive erkende en gecertificeerde monteurs?

Ja, al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van specifiek jouw automerk in huis. Zo volgen onze medewerkers geregeld trainingen en behalen zij certificaten van Renault zelf.

Kan ik ook voor schadeherstel terecht bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan zeker. Wij repareren alle soorten schades en bij Hedin Automotive Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van je auto en de schadeherstelbedrijven van Hedin Automotive zijn ISO 9001 en 14001-2015 gecertificeerd.