De Renault Trafic E-TECH electric: krachtig en efficiënt

Al 40 jaar is de Renault Trafic een icoon op het gebied van bedrijfswagens en nu is de auto ook beschikbaar met een volledig elektrische motor. De Trafic bezit nog steeds alle pluspunten die de auto zo succesvol hebben gemaakt en deze nieuwe uitvoering sluit geen compromissen. Hij biedt de bestuurder en passagiers dezelfde kwaliteit in zowel prestaties als in keuzevrijheid en mogelijkheid tot personalisatie.

Begin 2024 wordt de nieuwe Trafic E-Tech in onze showrooms verwacht. Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom dit nieuwe model.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Kenmerken van de elektrische Renault Trafic E-Tech electric

De Renault Trafic E-Tech electric biedt met een 52 kWh-batterij een actieradius tot 297 kilometer (WLTP). De motor met 90 kW (122 pk) levert een koppel van 245 Nm. Hiermee is een ontspannen en soepele rit gegarandeerd. De auto is ook beschikbaar in een ‘long-range’-versie die een actieradius van 322 kilometer (WLTP) biedt. Het remsysteem van de Trafic E-Tech electric voorzien van ARBS (Adaptive Regenerative Brake System) voor een maximale terugwinning van energie.

De Renault Trafic E-Tech electric biedt ruime keuze

Wat je ook nodig hebt, de Trafic E-Tech biedt het je. Zo is de auto in twee lengtematen en twee hoogtematen te bestellen. Hiermee varieert de laadruimte van 5,8 en 8,9 kubieke meter. Met een trekvermogen van 950kg en een laadvermogen van 1,1 ton zijn vele klussen tot mogelijk. Op zoek naar een platform-cabine? Ook dat is mogelijk met de Trafic E-Tech electric.

Plan alvast jouw proefrit in de Renault Trafic E-Tech

Als één van de eersten een proefrit maken in de Renault Trafic E-Tech electric? Laat je gegevens achter en zodra de auto beschikbaar is nemen wij contact op om een afspraak te maken.

Houd mij op de hoogte van de Renault Trafic E-Tech electric

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Renault of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Renault Trafic E-Tech electric

Wanneer wordt de Renault Trafic E-Tech electric in de showroom verwacht?

De nieuwe Trafic E-Tech electric verwachten we begin 2024. Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven.

Wat is de actieradius van de Renault Trafic E-Tech electric?

De actieradius is 297 kilometer WLTP. Kies je voor de long-range versie, dan loopt dit op tot 322 kilometer WLTP.

Wat is het trekgewicht van de Renault E-Tech electric?

Het trekgewicht van de Renault E-Tech electric is 950kg.