De Renault Twingo: helaas niet meer nieuw leverbaar

Vrolijk, sportief en elektrisch de weg op

De Renault Twingo e-Tech Electric is een stoere, kleine en fijne stadsauto. Met een kleine draaicirkel parkeer je moeiteloos op krappe plekken. Daarmee wordt fileparkeren een fluitje van een cent. Met de 100% elektrische aandrijving is de Twingo e-Tech Electric stil en efficiënt, zodat je met veel plezier zuinig kan rijden. 

Op dit moment is het helaas niet meer mogelijk om de Renault Twingo nieuw te bestellen, maar je kunt wél kiezen voor een Renault Twingo uit voorraad. Modellen met verschillende bouwjaren, kleuren, kilometerstanden en opties. Bekijk de voorraad.

De Renault Twingo op voorraad: nieuw en tweedehands

Hedin Automotive heeft verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden in het aanbod, waardoor er gegarandeerd iets voor je tussen zit. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren en bij aanschaf van een occasion ontvang je een leven lang gratis APK!

De Renault Clio: same love, new energy.

Een echte nieuwe rijbeleving, dat is de Clio E-Tech Hybrid. Dit model beschikt over een nieuwe, zichzelf opladende hybride aandrijving. Zuinig en efficiënt doordat je tot wel 40% minder brandstof verbruikt dan bij een reguliere benzinemotor. Stap in en voel dezelfde liefde, maar met nieuwe energie.