Stel zelf je financiering samen

Wil jij een financiering voor jouw Renault personenwagen? Maak dan gebruik van de Renault Flex Choice, dit kan voor zowel occasions als nieuwe personenauto’s! Zo zit er altijd wel iets tussen en stel je zelf de financiering voor jouw Renault samen. De keuze of je nog een extra service wilt, ligt dan volledig bij jou. Nu tijdelijk met een lage rente op de Renault occasions en op verschillende actiemodellen zoals de Captur, Clio & Twingo. Lees snel meer!

Wat is Renault Flex Choice?

Heb jij je oog laten vallen op een tweedehands of een nieuwe Renault maar wil je liever niet direct het gehele bedrag van de spaarrekening af zien gaan? Met Renault Flex Choice zorg je ervoor dat de gehele financiering perfect is afgestemd op je wensen/eisen als klant. Stel eenvoudig zelf via de configurator de gehele financiering samen en kies welke (extra) services je er graag bij zou willen zien.

Hoe werkt Flex Choice ?
  • Kies jouw Renault
  • Kies de looptijd: 24, 36, 48 of 60 maanden
  • Kies of je de hele aanschafwaarde of een gedeelte wilt financieren
  • Wel of geen onderhoudscontract?
  • Wel of geen slottermijn?
Direct de lusten, nog geen lasten

Renault is er ook voor jou in onzekere tijden. Wanneer je kiest voor het meest luxe pakket van Renault Flex Choice (inclusief 2 services), is er de mogelijkheid om de betaling uit te stellen. De eerste 3 maanden hoef je niet te rekenen op maandaflossingen, het bedrag hiervan wordt verwerkt in de bedragen gedurende de looptijd van het contract. Zo kun je het geld nog op de spaarrekening laten staan en geniet je wel al direct van de auto.

Flex Choice Essential

Financiering zonder services.

Flex Choice Smart

Financiering met aanschaf van 1 service: garantieplus of een onderhoudscontract.

Flex Choice Premium

Financiering met aanschaf van twee services: garantieplus én een onderhoudscontract

Meer informatie nodig? Laat weten waar we je bij kunnen helpen.

Heb je een vraag betreft de services? Of wil je graag dat iemand meekijkt bij de financiering van een nieuwe of tweedehands Renault voor jou? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden.

Uitleg over de financiering

Welk bedrag? 

Wil je het hele aankoopbedrag financieren of slechts een gedeelte? Het is mogelijk om een aanbetaling te doen met de inruil van je huidige auto of je spaargeld. Je financiert dan het bedrag dat overblijft. Hier komen eventueel de kosten van de services bij. Renault Flex Choice kent geen maximaal te financieren bedrag. Wel bepaalt jouw (financiële) situatie hoeveel je mag lenen.  

Hoeveel maanden? 

Je bepaalt zelf de looptijd van je financiering. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag. Dit komt doordat het bedrag over meer maanden wordt verspreid. Kies tussen 36, 48 of 60 maanden. 

Welke rente? 

Hoe meer services, hoe lager de rente. Een financiering zonder services heeft een rente van 5,9%. Als je één service aanschaft, daalt de rente al naar 4,9%. Kies je voor twee services, dan betaal je over je hele financiering nog maar 3,9% rente. 

Wat gebeurt er aan het einde van de looptijd van de financiering? 

Als je alle termijnen betaald hebt, ben je volledig eigenaar van je auto. Je kan dan natuurlijk gewoon in deze auto blijven rijden. Ben je toe aan een nieuwe Renault? Ruil dan je auto bij ons in

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over Renault Flex Choice

Wat is Renault Flex Choice?

Met Renault Flex Choice stel je zelf de financiering van je Renault samen. Hoe meer services je afneemt, hoe lager de rente. De looptijd stel je vooraf vast en het maandbedrag blijft de gehele periode gelijk.  

Wat is de looptijd van Renault Flex Choice?

Je bepaalt zelf de looptijd van je financiering. Hoe langer de looptijd, hoe lager het bedrag. Kies tussen een looptijd van 36, 48 en 60 maanden.  

Kan met Renault Flex Choice alles gefinancierd worden?

Ja, dat kan. Ook is het mogelijk om een aanbetaling te doen met de inruil van je huidige auto of van je spaargeld. Je financiert dan enkel het bedrag dat overblijft.