Openingstijden Hedin Automotive Renault in Heerlen

Renault-dealer Heerlen is dé plek voor de wereld van Renault

Wil je graag de nieuwste modellen van Renault in de showroom bekijken, een proefrit maken of je vragen stellen aan één van onze verkoopadviseurs? Je bent van harte welkom aan de Terhoevenderweg 95 in Heerlen. Naast de nieuwste modellen hebben wij ook een grote voorraad met nieuwe en tweedehands Renaults die je direct kunt kopen, leasen of financieren.

Verder kun je in onze Renault-garage in Heerlen terecht voor vakkundig onderhoud met originele onderdelen. Wij helpen je graag bij onderhoud, reparatie, een bandenwissel, de APK en meer. Maak online een afspraak in onze garage in Heerlen en graag tot snel! 

Bij onze Renault-dealer in Heerlen vind je de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Renault Heerlen. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Heerlen heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Heerlen ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Renault uit voorraad kopen in Heerlen

Onze Renault-dealer in Heerlen heeft een grote voorraad met zowel nieuwe als tweedehands auto's. Deze Renaults uit voorraad kun je direct kopen, leasen of financieren. We zien je graag snel tegemoet voor het maken van een proefrit! 

Renault onderhoud en service in Heerlen

Is jouw Renault toe aan een onderhoudsbeurt? Of een reparatie? Kom langs in onze Renault-garage in Heerlen. We hebben de juiste kennis en onderdelen én zijn erkend Renault-dealer. Onze gecertificeerde monteurs staan altijd voor je klaar, zodat je weer snel en zonder problemen de weg op kunt.