Onze Renault personenwagens

Renault - Twingo Z.E. - page image - 1
100% elektrisch

Renault Twingo


Vrolijk, sportief en elektrisch de weg op.

Renault Megane E-TECH - page image

Renault Mégane E-Tech electric


De Renault Mégane E-Tech Electric, sportief en elegant.

Megane Estate R.S.- page image

Renault Mégane Estate


De Renault Mégane Estate, een zakelijke gezinsauto met een statement.

Arkana R.S. - page image
Nieuw

Renault Arkana


Maak kennis met de gloednieuwe Renault Arkana.

Zoe Intens Business - page image

Renault Zoe E-Tech Electric


Elke dag op pad met de elektrische Renault Zoe.

Onze Renault bedrijfswagens

Renault Kangoo - Comfort - nieuw - page image

Renault Kangoo


Renault Kangoo: International Van of The Year 2022.

 

Renault Kangoo E-TECH - Advance 11 kw - page image

Renault Kangoo E-Tech electric


Renault Kangoo E-Tech electric: Elke dag slim en geruisloos op pad, 100% elektrisch.

Master dubbele cabine - page image

Renault Master E-Tech electric


100% elektrisch met de nieuwe Renault Master E-Tech electric

Maak kennis met de veelzijdige modellen van Renault bij Hedin Automotive

Het merk Renault is niet voor niets populair in Nederland. Ruime, luxe en veelzijdige auto’s voor een mooie prijs. Bij Hedin Automotive vind je alle Renault modellen die in Nederland verkrijgbaar zijn, zowel nieuw als tweedehands.

Ontdek online de Renault Clio, Mégane, Captur, Kadjar of een van de vele andere modellen en maak eenvoudig een afspraak voor een proefrit of vraag direct een offerte aan. Liever de modellen van Renault in het echt bekijken? Kom dan langs in een van onze vestigingen. Hier helpen we je graag bij het vinden van jouw nieuwe Renault!

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Kies voor een duurzame auto van Renault

Renault staat voor een duurzame toekomst en om de wereld ook voor toekomstige generaties leefbaar te houden spant Renault zich iedere dag in om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Op dit moment heeft Renault al een breed aanbod van modellen die worden aangedreven met een duurzamere brandstofsoort. Benieuwd welke dit zijn? Bekijk dan de informatiepagina.

Veelgestelde vragen over de Renault modellen

Welke modellen van Renault verkoopt Hedin Automotive?

Bij Hedin Automotive vind je het gehele aanbod van Renault modellen, zoals de Renault Twingo, Clio, Captur, Mégane, Kadjar, Arkana en Scénic. Ook de grote Espace en elektrische Renault Zoe vind je bij ons.

Welk model van Renault is het goedkoopst?

Het meest betaalbare model van Renault is de Renault Twingo. Deze is verkrijgbaar vanaf € 13.690. Meer informatie over de Twingo vind je hier.

Heeft Renault modellen met een hoge instap en zitpositie?

Deze heeft Renault zeker. De Renault Captur en Kadjar zijn echte SUV’s en marktleider op dit gebied. Ook de Renault (Grand) Scenic en Espace worden gekenmerkt door een hogere zitpositie en hierdoor uitstekend zicht op de weg.

Kan ik een proefrit maken in een van de modellen van Renault?

Uiteraard! Vind het model dat bij je past en maak eenvoudig een afspraak voor een proefrit op een moment dat het jou goed uitkomt.

Verkoopt Hedin Automotive ook tweedehands Renault modellen?

Uiteraard. Bij ons vind je een aanbod met verschillende modellen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden. Bekijk hier onze smart occasions en vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan.

Ik zoek een Renault bedrijfswagen. Verkoopt Hedin Automotive deze?

Jazeker. Meer informatie over Renault bedrijfswagens en de verschillende modellen vind je hier.

Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij je daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heb je als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.