Openingstijden Hedin Automotive Renault in Maastricht

Bezoek onze Renault-dealer in Maastricht

Aan de rand van het mooie Maastricht ligt onze Renault-dealer. Hier staan we graag voor je klaar voor het uitzoeken van een nieuwe of tweedehands Renault en vertellen we je graag meer over het kopen, leasen of financieren hiervan. 

Daarnaast ben je in de garage van onze Renault-dealer in Maastricht van harte welkom voor vakkundig onderhoud met originele Renault onderdelen, reparatie, een APK, een bandenwissel en meer. Maak eenvoudig online een afspraak in onze garage of neem telefonisch contact op met onze Renault-dealer. Tot snel!

Onze Renault-dealer heeft grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Renault Maastricht. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Maastricht heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Maastricht ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Renault uit voorraad kopen in Maastricht?

Bij onze Renault-dealer in Maastricht vind je een ruime voorraad met zowel nieuwe als tweedehands modellen van Renault. Deze auto's uit voorraad kun je direct bij ons kopen, leasen of financieren, waardoor je meteen kunt beginnen met genieten. Kom bij ons langs voor een proefrit of vrijblijvend advies.

Renault-dealer Maastricht voor onderhoud en service

Om jouw Renault in topconditie te houden nodigen we je graag uit voor onderhoud, reparatie en andere services. Onze gecertificeerde monteurs staan klaar met de juiste kennis en onderdelen en bij ons als erkende Renault-garage krijg je garantie op onze werkzaamheden.