Occasions in Groningen bij Hedin Automotive

Een tweedehands auto koop je bij Hedin Automotive Groningen. Bij iedere occasion kun je rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina.

Occasion kopen in Groningen? 

Bij onze dealers in Groningen ben je aan het juiste adres voor het kopen van een mooie occasion. Wij hebben een breed aanbod tweedehands auto's van verschillende automerken voor je klaarstaan. In onze voorraad occasions in Groningen vind je modellen met verschillende bouwjaren, kilometerstanden, kleuren en opties. Dit zorgt ervoor dat je met ieder budget kunt slagen voor een mooie occasion.

Tweedehands auto in Groningen kopen, leasen of financieren

Onze voorraad tweedehands auto's in Groningen kun je direct bij ons kopen, leasen of financieren. Ideaal als je bijvoorbeeld financiële ruimte wilt behouden voor andere plannen of wanneer je wilt kiezen voor een duidelijke, vaste all-in prijs. Weet je nog niet of het kopen of financieren van een occasion bij je past? Bij onze dealers in Groningen vertellen we je graag meer over de verschillende mogelijkheden en geven we persoonlijk advies. Bekijk hier onze vestigingen in Groningen en kom langs voor het uitzoeken van jouw occasion.

Vind jouw tweedehands Abarth, Alfa Romeo, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Opel of Peugeot in Groningen

Hedin Automotive heeft twee dealers in Groningen waar je terecht kunt voor het kopen van jouw occasion. Onze dealer aan de Rostockweg in Groningen is de plek voor occasions van de merken Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Opel en Peugeot. Zo vind occasions van populaire modellen zoals de Peugeot 208, 2008 en 308, de Opel Astra en Corsa en de Fiat 500

Bij onze dealer in Groningen aan de Koldingweg vind je voornamelijk occasions van Citroën en DS. Zo hebben wij een grote voorraad occasions van de Citroën C1, C3 en Ë-C4. En wist je dat we ook geregeld occasions hebben staan van andere merken zoals Kia? Bekijk de voorraad occasions in Groningen en vind de tweedehands auto die je zoekt of kom langs in Groningen. Wij helpen je graag in je zoektocht!

Maak een proefrit in een occasion in Groningen

Zie je een mooie occasion in onze voorraad in Groningen? Plan een proefrit en kom langs! We nodigen je van harte uit om de tweedehands auto te ervaren tijdens een proefrit en te ontdekken of hij voldoet aan al je eisen en wensen. Ervaar de wegligging, het stuurgedrag en test alle opties eens uit. Daarnaast staan wij bij onze dealers in Groningen graag voor je klaar voor het beantwoorden van je vragen of het geven van vrijblijvend advies over het kopen, leasen of financieren van een occasion.

Waarom koop je een occasion bij Hedin Automotive Groningen?

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve en betaalbare occasion, is een tweedehands auto uit de voorraad van Hedin Automotive in Groningen een goede keuze. Onze occasions voldoen aan de kwaliteitseisen van zowel het merk als onszelf en je krijgt minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Verder krijg je bij iedere occasion van Hedin Automotive 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK cadeau. Wil je nóg meer zekerheid? Kies dan voor een aanvullend Hedin Certified-servicepakket en rijd zonder zorgen in jouw tweedehands auto.

Hedin Automotive vertegenwoordigt meerdere toonaangevende automerken, waaronder Mercedes-Benz, Volvo, Ford, Land Rover, Opel, Nissan, Renault, Citroën, Peugeot en heeft een groot aantal vestigingen in heel Nederland. Naast het aanbod van nieuwe en tweedehands auto’s biedt Hedin Automotive ook aanvullende diensten zoals leasing, verhuur, verzekering, financiering, verlengde garantie, (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en -bestickering.

Waar kan ik de Hedin Automotive occasion-dealers in Groningen vinden?

Wij hebben twee occasion-dealers in Groningen. Ontdek hier meer over onze vestigingen in Groningen en kom langs voor het bekijken van een occasion, het maken van een proefrit of het stellen van je vragen. Graag tot snel! 

Veelgestelde vragen over tweedehands auto's van Hedin Automotive Groningen

Van welke merken kan ik occasions kopen in Groningen?

Bij onze dealers in Groningen kun je occasions kopen van de merken Abarth, Alfa Romeo, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Opel en Peugeot. Daarnaast hebben wij geregeld occasions van andere merken in onze voorraad of kunnen wij met je meedenken over tweedehands auto's die bij één van onze vele andere Hedin Automotive-dealers staan. Bekijk hier ons totale aanbod occasions.

 

Ik zoek een tweedehands auto. Waar kan ik de occasion-dealers van Hedin Automotive Groningen vinden?

Wij hebben twee dealers in Groningen met occasions op voorraad. Meer informatie over deze vestigingen vind je hier.

Kan ik een occasion leasen of financieren bij Hedin Automotive in Groningen?

Onze occasions in Groningen kun je direct kopen, leasen of financieren. Kom voor meer informatie of advies bij ons langs.

Krijg ik garantie bij aanschaf van een tweedehands auto bij Hedin Automotive?

Ja. Iedere tweedehands auto van Hedin Automotive heeft minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast krijg je 30 dagen omruilgarantie en krijg je een leven lang gratis APK cadeau.