Overweeg je een elektrische Citroën bedrijfswagen?

Wil je jouw nieuwe Citroën bedrijfswagen financieren?

4.3/5 uit 278 reviews

Koop, lease of financier jouw Citroën bedrijfswagen bij Hedin Automotive

De bedrijfswagens van Citroën zijn veelzijdig en betrouwbaar. Bij Hedin Automotive vind je het gehele aanbod van Citroën bedrijfswagens die je direct kunt kopen, leasen of financieren. Bekijk het modellenoverzicht of vind direct een nieuwe of tweedehands Citroën bedrijfswagen in onze voorraad. Maak vrijblijvend een afspraak voor een proefrit of kom langs voor advies van een van onze bedrijfswagen-experts.

Onze Citroën bedrijfswagens

Profiteer dit jaar nog van de BPM-vrijstelling!

2024 is het laatste jaar dat je kunt profiteren van de BPM-vrijstelling. Dit kan resulteren in aanzienlijke extra kosten op de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen, aangezien de BPM berekend wordt op basis van de CO2-uitstoot. In 2024 kan het daarom verstandig zijn om nog een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen om deze kosten te vermijden. De BPM bedraagt €66,90 per gram CO2, wat snel kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Meer weten? We hebben alle informatie voor jou op een rijtje gezet.

Citroën bedrijfswagen onderhoud

Ben je al in het bezit van een Citroën bedrijfswagen? Ook dan ben je bij Hedin Automotive aan het juiste adres. In onze werkplaats zorgen onze gespecialiseerde monteurs ervoor dat je Citroën bedrijfswagen in topconditie blijft en je veel veilige kilometers kunt blijven maken. Maak online jouw werkplaatsafspraak.

2025: van diesel naar volledig elektrische bedrijfswagens

De versnelde overgang van bedrijfswagenvervoer op diesel naar volledig elektrisch rijden: wat betekent dit voor jou? In onze whitepaper informeren wij je graag over de aankomende veranderingen met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Vanaf 2025 worden nieuwe bedrijfswagens met verbrandingsmotor voorzien van BPM (de ondernemersvrijstelling vervalt). Daarnaast worden verschillende steden in Nederland gemarkeerd als een zero emissiezone, wat inhoudt dat jij alleen met een volledig elektrische bedrijfswagen de stad in mag. 

Wil jij meer informatie over het jaar 2025? Lees alles in onze whitepaper.

Bedrijfswageninrichtingen voor de schilderbranche

Hé schilder, maak jouw Citroën bedrijfswagen compleet! Met een bedrijfswageninrichting van Hedin Automotive wordt jouw nieuwe of huidige bedrijfswagen een mobiele werkplek. Geen inbouw of opbouw is te gek. Van stroomvoorziening tot aan het opbergen van ladders en losse spullen ben je bij Hedin Automotive aan het juiste adres. Kies voor tijdsbesparing en efficiëntie. Neem vrijblijvend contact met ons op of lees meer over de verschillende bedrijfswageninrichtingen.

Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfswagens

Vanuit de overheid is de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfswagens (SEBA) beschikbaar. Deze subsidie geldt voor ondernemers en non-profitinstellingen en biedt een teruggave van 10% van de netto-catalogusprijs tot een maximum van € 5.000 voor iedere bedrijfsauto. Hierdoor kun je nu nóg voordeliger in een elektrische bedrijfswagen stappen!

Meer weten over deze subsidie, welke elektrische bedrijfswagens in aanmerking komen of wil je een proefrit maken in een van onze elekrische bedrijfswagens? We staan graag voor je klaar in onze vestigingen.

Citroën Business Days

Stap zorgeloos in een nieuwe Citroën bedrijfswagen zoals de Citroën Jumpy of de elektrische E-Berlingo en krijg tijdelijk naast de 2 jaar fabrieksgarantie maar liefst 3 jaar extra garantie en profiteer van een scherp rentetarief van 5% bij 5 jaar financial lease. Zo rijd je zorgeloos én voordelig in jouw nieuwe Citroën bedrijfswagen.

Kom langs bij een van de Citroën-dealers van Hedin Automotive voor meer informatie over deze actie en voor het maken van een proefrit in een bedrijfswagen naar keuze.

Kies voor een elektrische bedrijfswagen van Citroën

Van iedere Citroën bedrijfswagen is een elektrisch aangedreven variant beschikbaar waarmee je je bedrijf toekomstbestendig maakt. De elektrische bedrijfswagens van Citroën bieden een nieuwe rijervaring en extra comfort, dankzij de soepele en snelle acceleratie en de geruisloze motor. Daarnaast bespaart het kosten door de lagere kosten voor brandstof en liggen de kosten voor onderhoud lager. Tot slot lever je niet in op gebruiksgemak dankzij het snel en intuïtief laden van de Citroën bedrijfswagens. Ben je benieuwd naar de elektrische bedrijfswagens van Citroën en de voordelen van elektrisch rijden? We vertellen je er graag alles over in een van onze Citroën-vestigingen.

Vind een nieuwe of tweedehands Citroën bestelwagen uit voorraad

Gaan de zaken goed en ben je toe aan een extra wagen of is jouw huidige bedrijfswagen aan vervanging toe? Bekijk onze Citroën bedrijfswagens uit voorraad en vind direct een model dat bij jou en je onderneming past. Onze Citroën bestelwagens kun je direct kopen, leasen of financieren waardoor je snel de weg op kunt. Bekijk de voorraad of kom langs in een van onze Citroën-vestigingen voor vrijblijvend advies.

Citroën bedrijfswagen specialist Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive ben je aan het juiste adres voor het aanschaffen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Citroën bedrijfswagen. Wij helpen je graag bij het vinden van een bestelwagen die perfect bij jou én je onderneming past. En wist je dat wij ook maatwerk bedrijfswageninrichting en -bestickering verzorgen? Kom langs in een van onze vestigingen en ontdek de vele mogelijkheden van een Citroën bedrijfswagen van Hedin Automotive.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Ook interesse in deze diensten van Hedin Automotive?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Citroën bedrijfswagens

Welke Citroën bedrijfswagens verkoopt Hedin Automotive?

Bij Hedin Automotive vind je het gehele aanbod van Citroën bedrijfswagens. Zo kun je bij ons terecht voor een Citroën Berlingo Van, Jumpy of Jumper, maar kunnen wij je ook op weg helpen met een volledig elektrische bedrijfswagen van Citroën.

Heeft Citroën ook elektrische bedrijfswagens?

Ja, iedere bedrijfswagen van Citroën is ook elektrisch leverbaar. Ben je benieuwd naar de elektrische bedrijfswagens van Citroën en de voordelen van elektrisch rijden? We vertellen je er graag alles over in een van onze Citroën-vestigingen.

Kan ik een proefrit maken in een van de Citroën bedrijfswagens?

Dat kan zeker, zo weet je pas écht of de wagen bij je past. Vraag online een proefrit aan bij een bedrijfswagen naar keuze of neem direct contact op met een van onze Citroën-vestigingen.

Mijn Citroën bedrijfswagen heeft onderhoud nodig. Kan dit bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Onze gespecialiseerde monteurs staan klaar om jouw bedrijfswagen van het nodige onderhoud of de nodige reparaties te voorzien. Maak online gemakkelijk een werkplaatsafspraak.

Kan ik een Citroën bedrijfswagen leasen of financieren bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Vraag voor een nieuwe Citroën bedrijfswagen vrijblijvend een offerte aan via de website of kom langs in een van onze vestigingen om de mogelijkheden te bespreken. Bij onze voorraadmodellen kun je vaak direct zelf je maandtarief berekenen en een bijbehorende offerte aanvragen.

Ik wil een bedrijfswageninrichting in mijn Citroën. Kan dit bij Hedin Automotive?

Ja! Hedin Automotive heeft een speciale afdeling die niets anders doet dan het inrichten van bedrijfswagens. Van een simpele betimmering van de auto tot kasten op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie of ontdek Hedin Automotive Bedrijfswageninrichting hier.

Ik wil mijn Citroën bedrijfswagen laten bestickeren? Kan dit bij Hedin Automotive?

Ja, ook dit kan Hedin Automotive voor je regelen. Maak van jouw Citroën bestelwagen een uniek visitekaartje door hem volledig of gedeeltelijk te laten bestickeren. Neem contact met ons op voor meer informatie of ontdek het hier.