Overweeg je een elektrische Peugeot bedrijfswagen?

Wil je jouw nieuwe bedrijfswagen financieren?

4.4/5 uit 389 reviews

Voor het aanschaffen of het laten onderhouden van je Peugeot bedrijfswagen ga je naar Hedin Automotive

Heb jij je oog laten vallen op één van de Peugeot bedrijfswagens? Goede keuze. Met de krachtige en ruime bedrijfswagens van Peugeot haal je een veelzijdige bestelwagen in huis waar je op kunt vertrouwen. Wij staan graag voor je klaar in je zoektocht naar een nieuwe of tweedehands Peugeot bedrijfswagen.

Ben je al in het bezit van een Peugeot bedrijfswagen? Ook dan staan we voor je klaar! In onze werkplaats zorgen onze gespecialiseerde monteurs ervoor dat je Peugeot bedrijfswagen in topconditie blijft. Maak online jouw werkplaatsafspraak.

Onze Peugeot bedrijfswagens

Profiteer dit jaar nog van de BPM-vrijstelling!

2024 is het laatste jaar dat je kunt profiteren van de BPM-vrijstelling. Dit kan resulteren in aanzienlijke extra kosten op de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen, aangezien de BPM berekend wordt op basis van de CO2-uitstoot. In 2024 kan het daarom verstandig zijn om nog een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen om deze kosten te vermijden. De BPM bedraagt €66,90 per gram CO2, wat snel kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Meer weten? We hebben alle informatie voor jou op een rijtje gezet.

Bedrijfswageninrichtingen voor de schilderbranche

Hé schilder, maak jouw bedrijfswagen compleet! Met een bedrijfswageninrichting van Hedin Automotive wordt jouw nieuwe of huidige bedrijfswagen een mobiele werkplek. Geen inbouw of opbouw is te gek. Van stroomvoorziening tot aan het opbergen van ladders en losse spullen ben je bij Hedin Automotive aan het juiste adres. Kies voor tijdsbesparing en efficiëntie. Neem vrijblijvend contact met ons op of lees meer over de verschillende bedrijfswageninrichtingen.

Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfswagens

Vanuit de overheid is de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfswagens (SEBA) beschikbaar. Deze subsidie geldt voor ondernemers en non-profitinstellingen en biedt een teruggave van 10% van de netto-catalogusprijs tot een maximum van € 5.000 voor iedere bedrijfsauto. Hierdoor kun je nu nóg voordeliger in een elektrische bedrijfswagen stappen!

Meer weten over deze subsidie, welke elektrische bedrijfswagens in aanmerking komen of wil je een proefrit maken in een van onze elekrische bedrijfswagens? We staan graag voor je klaar in onze vestigingen.

2025: van diesel naar volledig elektrische bedrijfswagens

De versnelde overgang van bedrijfswagenvervoer op diesel naar volledig elektrisch rijden: wat betekent dit voor jou? In onze whitepaper informeren wij je graag over de aankomende veranderingen met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen. Vanaf 2025 worden nieuwe bedrijfswagens met verbrandingsmotor voorzien van BPM (de ondernemersvrijstelling vervalt). Daarnaast worden verschillende steden in Nederland gemarkeerd als een zero emissiezone, wat inhoudt dat jij alleen met een volledig elektrische bedrijfswagen de stad in mag. 

Wil jij meer informatie over het jaar 2025? Lees alles in onze whitepaper.

Kies voor een elektrische bedrijfswagen van Peugeot

Van iedere Peugeot bedrijfswagen is een elektrisch aangedreven variant beschikbaar waarmee je je bedrijf toekomstbestendig maakt. De elektrische bedrijfswagens van Peugeot bieden een nieuwe rijervaring en extra comfort, dankzij de soepele en snelle acceleratie en de geruisloze motor. Daarnaast bespaart het kosten door de lagere kosten voor brandstof en liggen de kosten voor onderhoud lager. Tot slot lever je niet in op gebruiksgemak dankzij het snel en intuïtief laden van de Peugeot bedrijfswagens. Ben je benieuwd naar de elektrische bedrijfswagens van Peugeot en de voordelen van elektrisch rijden? We vertellen je er graag alles over in een van onze Peugeot-vestigingen.

Peugeot bedrijfswageninrichting

Als ondernemer is een bedrijfswagen meer dan een vervoersmiddel om van A naar B te komen. Het is vaak je werkplek, magazijn en kantine in één. Deze werkplek op wielen moet uiteraard volledig voldoen aan jouw wensen en behoeften. Bij Hedin Automotive helpen wij je graag de perfecte bedrijfswagen te realiseren. Wist je dat je ook bij Hedin Automotive terecht kunt voor je bedrijfswageninrichting? Of je nu een timmerman, loodgieter of tuinman bent, wij adviseren je graag bij de juiste inrichting en installeren deze ook voor jou. Dat is de service die je mag verwachten van Hedin Automotive.

Bestickering van jouw Peugeot

Je bus is je visitekaartje, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom kunnen wij ervoor zorgen dat je Mercedes bedrijfswagen volledig in jouw huisstijl wordt afgeleverd. Dit doen wij in samenwerking met Hedin AutomotiveSigning. Een team van specialisten maakt de stickers en plakt deze zorgvuldig op jouw nieuwe bus.

Vind een nieuwe of tweedehands Peugeot bestelwagen uit voorraad

Groeit jouw bedrijf of is jouw huidige bestelwagen aan vervanging toe? Kies voor een nieuwe of tweedehands Peugeot bedrijfswagen uit voorraad en rijd direct weg. We hebben meerdere bedrijfswagens in verschillende (prijs)klassen en helpen je graag een bedrijfswagen vinden die goed bij je past. Bekijk direct onze voorraad Peugeot bedrijfswagens online of kom langs in een van onze vestigingen.

Peugeot bedrijfswagen specialist Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive ben je aan het juiste adres voor het aanschaffen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Peugeot bedrijfswagen. Door onze jarenlange ervaring in de bedrijfswagenmarkt weten wij wat jij als ondernemer belangrijk vindt en leveren wij maatwerk oplossingen. Samen gaan wij op zoek naar de Peugeot bedrijfswagen die écht bij jou en je onderneming past. Want wist je dat wij ook bedrijfswageninrichting en -bestickering verzorgen? Kom langs in een van onze vestigingen en ontdek de vele mogelijkheden van een Peugeot bedrijfswagen van Hedin Automotive.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Ook interesse in deze diensten van Hedin Automotive?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Peugeot bedrijfswagens

Welke bedrijfswagen modellen van Peugeot verkoopt Hedin Automotive?

Bij Hedin Automotive vind je alle bedrijfswagens van Peugeot. Dus ben je opzoek naar een Peugeot Partner, Expert, Boxer of een Traveller Business? Deze kun je direct bij ons kopen, leasen of financieren.

Kan ik een proefrit maken in een Peugeot bestelwagen?

Uiteraard. Vraag online een proefrit aan bij een bedrijfswagen naar keuze of neem direct contact op met een van onze Peugeot-vestigingen.

Mijn Peugeot bedrijfswagen heeft onderhoud nodig. Kan ik bij Hedin Automotive terecht?

Ja, dat kan zeker. Onze gespecialiseerde monteurs staan klaar om jouw bedrijfswagen van het nodige onderhoud of de nodige reparaties te voorzien. Maak online gemakkelijk een werkplaatsafspraak.

Kan ik een Peugeot bedrijfswagen leasen of financieren bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Vraag voor een nieuwe Peugeot bedrijfswagen vrijblijvend een offerte aan via de website of kom langs in een van onze vestigingen om de mogelijkheden te bespreken. Bij onze voorraadmodellen kun je vaak direct zelf je maandtarief berekenen en een bijbehorende offerte aanvragen.

Heeft Peugeot elektrische bestelwagens?

Ja, van ieder model is een elektrische variant beschikbaar. Ontdek ze online of kom langs in een van onze vestigingen voor meer informatie en/of een proefrit.

Kan ik mijn Peugeot bedrijfswagen door Hedin Automotive laten inrichten?

Jazeker! Hedin Automotive heeft een speciale afdeling die niets anders doet dan het inrichten van bedrijfswagens. Van een simpele betimmering van de auto tot kasten op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie of ontdek Hedin Automotive Bedrijfswageninrichting hier.

Kan ik mijn Peugeot bedrijfswagen door Hedin Automotive laten bestickeren?

Ja, ook dit kan Hedin Automotive voor je regelen. Maak van jouw Peugeot bestelwagen een uniek visitekaartje door hem volledig of gedeeltelijk te laten bestickeren. Neem contact met ons op voor meer informatie.