Korting op bedrijfswagens van Hedin Automotive

Hedin Automotive biedt in samenwerking met Bouwmaat extra voordeel.

Exclusief voor u als Bouwmaat-klant

Voordelig een bedrijfswagen kopen, leasen of financieren

Het vervoeren van gereedschap en materiaal; een goede vakman kan niet zonder een bedrijfswagen. In samenwerking met Bouwmaat en Renault kunnen wij nu exclusieve kortingen op bedrijfswagens aan Bouwmaat-klanten bieden! Hedin Automotive kan zelfs jouw nieuwe collega voorzien van een specifieke inrichting of accessoires zoals een trekhaak, sidebars of All Season banden.

Voor 17 juli 2024 nieuw te bestellen Renault bedrijfswagens gegarandeerd dit jaar nog rijden! Neem voor de voorwaarden contact met ons op.

De bedrijfswagen specialist
De hoogste kortingen van NL
Servicepunten in heel NL

Renault actiemodellen - Profiteer nu: tot 21% korting!

Advies van onze accountmanager

Martin van Beuningen adviseert jou graag over de bedrijfswagens van Renault, van de uitvoering tot aan de financieringsvorm. Je bent van harte welkom in één van onze Renault vestigingen.

Martin van Beuningen

06 – 29 00 42 01

martin.van.beuningen@hedinautomotive.nl

Professionele bedrijfswageninrichting

Met een goede vakkundige indeling van je bus werk je veiliger en ben jij minder tijd kwijt aan het zoeken van gereedschap. Steeds meer vakmannen kiezen dan ook steeds vaker voor een professionele bedrijfswageninrichting. Hedin Automotive levert aansluitend op jouw wensen unieke maatwerkoplossingen zodat jouw gereedschap netjes en veilig opgeborgen word. Wij regelen voor jou het gehele proces, van A tot Z. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfswagens?

Neem contact op met Bouwmaat

Heb je een vraag? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!

Om je aanvraag in behandeling te nemen en af te handelen verwerkt Stern de door jou ingevulde gegevens. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens, en je rechten daarbij, kun je ons privacybeleid bekijken.

 

Over ons - Wie is Hedin Automotive?

Hedin Automotive is als marktleider op het gebied van automobiliteit al jaren trouwe partner van Bouwmaat. Hedin Automotive beschikt nagenoeg over landelijke dekking in Nederland met een focus op de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Groningen en Drenthe. Hedin Automotive stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden.