Een elektrische auto kopen, leasen of financieren

‘Elektrisch rijden is de toekomst’ wordt vaak gezegd. We zien dan ook steeds meer automerken fors investeren in de ontwikkeling van elektrische modellen. Bij Hedin Automotive kun je een elektrische auto kopen, leasen of financieren. Wij hebben een groot aanbod van verschillende merken en zowel nieuwe als tweedehands modellen. 

Op deze pagina vind je meer informatie over elektrisch rijden zoals de voor- en nadelen,  de verschillende vormen van elektrificatie en het opladen. Bekijk het aanbod elektrische auto's bij één van onze merken of vind jouw volgende droomauto in onze voorraad nieuwe en tweedehands elektrische auto's!

Nieuwe of tweedehands elektrische auto uit voorraad bij Hedin Automotive

Ben je op zoek naar een elektrische auto? Dan ben je bij Hedin Automotive aan het juiste adres. Wij hebben een grote voorraad met nieuwe en tweedehands elektrische auto's voor je klaar staan waar je direct in kunt wegrijden. We hebben verschillende merken, modellen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden in ons assortiment. Zo zit er gegarandeerd een scherp geprijsd exemplaar voor je tussen. Bekijk direct onze voorraad, gebruik de handige filteropties om je zoekopdracht te verfijnen en vind jouw nieuwe elektrische auto!

Een elektrische auto leasen bij Hedin Automotive

Wil je zakelijk leasen of overweeg je private lease? Een elektrische of hybride auto leasen is dé oplossing voor milieuvriendelijke mobiliteit. Wil je meer informatie over het leasen van een elektrische auto? Bekijk dan onze informatiepagina over elektrisch leasen en vind direct de auto die bij je past in onze voorraad. Bij vragen of persoonlijk advies over elektrisch leasen kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

Elektrische bedrijfswagens bij Hedin Automotive

Naast elektrische personenauto's biedt Hedin Automotive ook nieuwe en gebruikte elektrische bedrijfswagens aan. Deze kun je direct uit voorraad kopen, leasen of financieren. Daarnaast kun je een elektrische bedrijfswagen geheel naar eigen wens samenstellen of laten inrichten.

Ontdek meer over elektrische bedrijfswagens op onze informatiepagina.

Subsidieregeling voor elektrische personenauto's

Overweeg je een elektrische auto bij ons te kopen of te leasen? Dan kom je wellicht in aanmerking voor de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Deze regeling geldt voor zowel nieuwe als gebruikte elektrische personenauto's in de kleinere en compacte middenklasse. Wij helpen je uiteraard graag bij het indienen van een subsidie-aanvraag. Meer weten? Kom langs bij een Hedin Automotive-vestiging bij jou in de buurt.

Wat zijn de verschillen tussen MHEV, HEV, PHEV en een volledig elektrische auto (BEV)?

Wat een termen hè? Maar als je goed kijkt staan er altijd twee letters centraal: EV. Dat staat voor ‘Electric Vehicle’ en geeft aan dat een elektromotor helpt met de aandrijving. Wil je meer weten over de verschillen tussen de soorten auto’s? Wij geven een korte uitleg per soort geëlektrificeerde auto en wat je ervan kunt verwachten.

Zorgeloos elektrisch laden?

Onze partner Eneco eMobility helpt je op weg

Je hebt de elektrische of Plug-in Hybride auto van je dromen gevonden. Nu nog een laadpunt. We vinden het belangrijk dat je goed wordt geholpen bij het vinden van een passende laadoplossing. Onze partner Eneco eMobility kan je hierbij helpen. Wij brengen je graag met hen in contact voor een vrijblijvend advies.

Koop jouw (extra) laadkabel direct bij Hedin Automotive

Elektrische of Plug-in Hybride auto gekocht? Ook voor de aanschaf van een geschikte laadkabel kun je bij ons terecht. Wij hebben een unieke samenwerking met Ratio Electric, een Nederlandse producent van kwalitatieve en soepele laadkabels. Deze zijn UV-bestendig en beschikbaar in meerdere lengtematen. Daarnaast krijg je maar liefst 3 jaar garantie bij aanschaf van een laadkabel.

Bekijk de prijslijst en vind de juiste laadkabel. Zoek je een minder gangbaar type laadkabel of autolader? Kom dan langs in één van onze vestigingen. Samen vinden we de juiste laadoplossing.

De voor- en nadelen van elektrisch rijden

Ben je je aan het oriënteren naar een elektrische auto? We begrijpen dat het wellicht een spannende keuze kan zijn. Want wat zijn de voor- en nadelen van elektrisch rijden precies? We sommen graag de belangrijkste voor- en nadelen voor je op. Daarnaast helpen we je graag bij je keuze in één van onze Hedin Automotive-vestigingen

Proefrit in een elektrische auto maken?

Ben je nieuwsgierig naar duurzaam rijden maar wil je het eerst zelf ervaren? Plan eenvoudig online een proefrit en ervaar alle rijeigenschappen van een elektrische auto in het echt. Elektrisch rijden voelt in het begin wellicht heel anders dan met een benzine- of dieselmotor, maar je zult je verbazen over de soepele rijervaring. Het maken van een proefrit kan bij een van onze vele vestigingen of bij jou thuis voor een proefrit-aan-huis. We helpen je graag met al je vragen en voorzien je van duurzaam advies. Bekijk onze voorraad en vind het model dat bij je past!

Veelgestelde vragen over elektrische auto's

Wat kost een elektrische auto bij Hedin Automotive?

Bij Hedin Automotive vind je elektrische auto's van verschillende merken, van verschillende grootten en in verschillende prijsklassen. De prijzen lopen daarom uiteen van zo'n €17.000 voor een jonge elektrische occasion tot €150.000 voor een gloednieuwe premium elektrische auto. Bekijk de voorraad en vind de elektrische auto die bij jouw budget past. 

Ik wil een proefrit maken in een elektrische auto. Kan dat?

Dat kan zeker! Bekijk de voorraad, vind de elektrische auto bij je past en plan eenvoudig een proefrit bij de vestiging!

Ik zoek een tweedehands elektrische auto. Waar kan ik het aanbod elektrische occasions vinden?

Onze voorraad tweedehands elektrische auto's vind je hier. Hier vind je occasions van verschillende merken, verschillende modellen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden. Zo zit er ongetwijfeld een mooie elektrische auto voor je tussen!

Wat zijn de voordelen en nadelen van een elektrische auto?

Meer informatie over de voor- en nadelen van elektrisch rijden vind je hier.

Waar zijn de vestigingen van Hedin Automotive te vinden?

Hedin Automotive heeft vestigingen door het hele land. Vind hier een overzicht van al onze locaties.