De beste Opel acties vind je bij Hedin Automotive

Opzoek naar een Opel met extreem hoge korting? Of zoek je een bedrijfswagen of private lease auto tegen de allerbeste prijs? Dan ben je aan het juiste adres. Hedin Automotive heeft speciaal voor jou doorlopend Opel acties met ongekend veel voordeel. Wil je je huidige auto voordelig inruilen? Bereken dan eenvoudig de indicatieve waarde met behulp van onze online taxatietool.

Bekijk hieronder de lopende acties, vind de Opel die bij je past en vraag direct een proefrit of offerte aan!

Opel Acties

De wintercheck bij Hedin Automotive

Kom deze winter niet voor verrassingen te staan en laat jouw auto uitvoerig controleren tijdens een wintercheck bij Hedin Automotive! Wij lopen je auto na op alle vitale punten voor optimale veiligheid, zoals de banden, remmen, accu, airco en meer. Plan direct online jouw wintercheck bij een vestiging bij jou in de buurt!

Opel private lease acties

Ben je op zoek naar de goedkoopste maandprijzen om weg te rijden in een gloednieuwe Opel? Bekijk in dat geval ook onze private lease deals! Bij Hedin Automotive hebben we zeer scherpe tarieven voor de populaire Opel Corsa, Astra, Crossland X en meer! Bekijk alle mogelijkheden gemakkelijk online en vraag gemakkelijk een op jouw wensen afgestemde leaseofferte aan. Natuurlijk is het mogelijk om een auto in te ruilen. Je ontvangt het inruilbedrag gestort op jouw rekening.

Opel Flex Lease – hét flexibele contract voor elektrisch rijden

Twijfel je of elektrisch rijden iets voor jou is? Kies voor Opel Flex Lease! Met deze flexibele manier van private leasen krijg je voor slechts € 25 extra per maand de unieke mogelijkheid om na 12 maanden elektrisch rijden terug te switchen naar een Opel met een verbrandingsmotor óf het contract helemaal stop te zetten.*

* Opel Private Lease Flex optie is van toepassing op de Opel Corsa-e, Mokka-e en Combo-e Life tegen een meerprijs van €25 per maand. De leaseovereenkomst kan kosteloos worden opgezegd vanaf de eerste dag van de dertiende maand van de overeengekomen leaseperiode, mits voldaan is aan de opzegtermijn van ten minste 1 maand, er minimaal 12 maanden van de eerste leaseovereenkomst zijn verstreken en aan alle verplichting op grond van de leaseovereenkomst is voldaan. In het geval van gewenste omzetting na 12 maanden naar een andere Opel vindt een hernieuwde acceptatie plaats.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts enkele stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Opel acties

Voor welke Opel modellen zijn er acties?

Bij Opel-dealer Hedin Automotive vind je doorlopend acties voor bijvoorbeeld de Opel Corsa, Opel Astra en Opel Crossland uit onze voorraad. Daarnaast vind je andere voordelen voor bijvoorbeeld bedrijfswagens of private lease acties.

Zijn er ook Opel private lease acties?

Zeker, alle private lease acties vind je hier. Verder is het ook mogelijk om een Opel uit voorraad privé te leasen tegen scherpe tarieven. Bekijk hier onze actuele voorraad rijk uitgeruste modellen.

Zijn er ook acties voor Opel voorraadmodellen?

Hedin Automotive is één van de grootste Opel-dealers in Nederland en daardoor profiteer je bij ons vaak van extra voordeel op een groot aanbod populaire uitvoeringen uit voorraad. Ontdek zelf onze voorraad nieuw of onze voorraad tweedehands. Is het je om het even? Bekijk dan onze gehele voorraad Opel modellen. 

Ik wil mijn huidige auto inruilen. Kan dat bij Hedin Automotive?

Dat kan zeker. De indicatieve waarde van je huidige auto kun je berekenen met onze online taxatietool. Deze kun je onder praktisch iedere Opel actiepagina vinden. Uiteindelijk zal de definitieve inruilwaarde bij een van onze vestigingen worden vastgesteld.

Kan ik een proefrit maken in een van de Opel actiemodellen?

Uiteraard. Maak eenvoudig een afspraak via het contactformulier op de actiepagina of via de button op de pagina van een specifiek voorraadmodel van Opel. Betreft het een nieuw te bestellen auto? Dan bieden we je een soortgelijke auto aan om uit te testen.

Waar kan ik meer informatie vinden over de Opel actiemodellen?

Meer informatie over bijvoorbeeld de Opel Grandland, Opel Astra of Opel Corsa kun je terug vinden op de specifieke modelpagina’s. Deze vind je in het menu onder 'nieuw' en 'alle modellen' om vervolgens het desbetreffende model te selecteren. Hier kun je meer informatie en foto’s vinden, de brochure en de prijslijst. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe (private lease)auto!