DS occasions

Een betrouwbare gebruikte DS koop je bij Hedin Automotive. Bij iedere occasion kun je rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina. 

Kies voor een DS occasion uit de voorraad van Hedin Automotive

DS Automobiles is een prachtig, stijlvol merk en in onze voorraad vind je een mooie selectie jonge occasions zoals de DS 3, DS 4, DS 3 Crossback en DS 7 Crossback. Onze DS occasions hebben verschillende bouwjaren, kilometerstanden, uitvoeringen en kleuren. Daarnaast kun je kiezen voor een occasion met een benzine-, hybride of elektrische motor. Gebruik de handige filteropties en vind de tweedehands auto van DS Automobiles van je dromen.

Een stijlvolle en jonge occasion van DS Automobiles

DS Automobiles is ontstaan als onderdeel van het Franse merk Citroën. Het ontstond als luxe segment binnen het merk in 2009. DS is namelijk een afkorting voor Different Spirit of Distinctive Series. In 2015 is DS Automobiles afgesplitst en een apart merk geworden. Het merk onderscheidt zich door een sportieve en luxueuze uitstraling van zowel het exterieur als het interieur met unieke designelementen.

In korte tijd zijn de DS 3, DS 3 Crossback, DS 4 en DS 7 Crossback populair geworden. Deze modellen zijn dan ook veelvuldig terug te vinden als occasion. De DS 5 is niet meer in productie, maar hier zijn nog wel occasions van te vinden. DS Automobiles loopt niet alleen qua design voorop, maar doet dit ook qua geëlektrificeerde aandrijflijnen. Daarom vind je veelvuldig DS occasions met een hybride of volledig elektrische aandrijflijn.

Een elektrische DS occasion of een tweedehands DS met benzine of hybridemotor

DS Automobiles is een vooruitstrevend merk qua design én qua techniek. Een groot deel van de occasions van DS Automobiles zijn hybride, zoals de DS 7 Crossback, of zijn zelfs volledig elektrisch zoals de DS 3 Crossback. Met een hybride of elektrische aandrijflijn bespaar je op brandstofkosten en in het geval van een volledig elektrische DS occasion bespaar je ook op onderhoudskosten. Daarnaast stoot je minder of geen CO2 uit tijdens het rijden. Meer weten over de elektrische DS Automobiles modellen? Lees hier meer. 

Vraag een proefrit aan in een tweedehands DS

Heb je een mooie tweedehands DS gevonden? Vraag vrijblijvend een proefrit aan: zo kom je erachter of de occasion bij je past en kun je zijn rijdynamiek en opties uitproberen. Je vraagt een proefrit aan via de button op de pagina van de desbetreffende DS occasion. Je kunt er ook voor kiezen om telefonisch contact op te nemen met de Hedin Automotive-dealer waar de tweedehands DS staat. Ook die gegevens kun je terugvinden op de pagina van die specifieke occasion.

Waar kan ik de DS Automobiles occasion-dealers van Hedin Automotive vinden?

Onze DS-vestiging vind je in het noorden van Nederland en hier zijn wij exclusief DS-dealer. Bekijk onze vestiging hier. Hier staan we graag voor je klaar bij het uitzoeken van een nieuwe of tweedehands DS en kun je terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw DS. 

Een tweedehands DS kopen, leasen of financieren bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive bepaal jij of je een DS occasion wilt kopen, leasen of financieren. Bij iedere tweedehands DS auto staat aangegeven welke manieren van aanschaf mogelijk zijn, kun je het maandtarief berekenen, een vrijblijvende offerte aanvragen óf de DS occasion direct reserveren. Heb je vragen over bijvoorbeeld het leasen of financieren van een tweedehands DS? Kom dan naar onze vestiging. Hier beantwoorden we graag je vragen, geven we vrijblijvend advies en assisteren we je graag in je zoektocht naar een mooie DS occasion. 

Waarom koop je een tweedehands DS bij Hedin Automotive?

Een DS Automobiles occasion van Hedin Automotive heeft minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Verder krijg je bij iedere tweedehands DS van Hedin Automotive 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK cadeau. Daarnaast kun je voor een aanvullend Hedin Certified-servicepakket kiezen voor nog meer zekerheid.

Hedin Automotive vertegenwoordigt meerdere toonaangevende automerken, waaronder Kia, Mercedes-Benz, Volvo, Ford, Renault, Land Rover, Opel, Nissan, Citroën, Peugeot en Fiat en heeft een groot netwerk van vestigingen in heel Nederland. Naast het aanbod van nieuwe en tweedehands auto’s biedt Hedin Automotive ook aanvullende diensten zoals leasing, verhuur, verzekering, financiering, verlengde garantie, (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en -bestickering.

Veelgestelde vragen over een tweedehands DS van Hedin Automotive

Welke tweedehands DS Automobiles modellen verkoopt Hedin Automotive?

Bij ons vind je onder andere occasions van de modellen DS 3, DS 4 en DS 7. We helpen je graag bij het vinden van een mooie occasion passend bij jouw budget en adviseren je graag over de verschillende modellen.

Ik wil mijn huidige auto inruilen voor een DS occasion. Kan dat bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Je kunt met onze online taxatie tool gemakkelijk een indicatieve inruilwaarde berekenen. Deze tool is op elke occasion-pagina terug te vinden. De definitieve waarde van de auto zal dan vastgesteld worden tijdens een afspraak bij een van onze vestigingen.

Krijg ik garantie bij aanschaf van een tweedehands DS bij Hedin Automotive?

Ja. DS occasions van Hedin Automotive zijn allemaal gecontroleerd en in goede conditie en hebben minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast kun je bij aanschaf van iedere occasion rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina

Kan ik een tweedehands DS private leasen?

Ja, dat kan. Je kunt onze tweedehands DS Automobiles modellen kopen, leasen of financieren. De mogelijkheden staan aangegeven bij de desbetreffende auto. Voor meer informatie of advies ben je welkom bij ons DS-vestiging.

Kan ik een tweedehands DS financieren?

Ja, dat kan. Je kunt onze tweedehands DS Automobiles modellen kopen, leasen of financieren. De mogelijkheden staan aangegeven bij de desbetreffende auto. Voor meer informatie of advies ben je welkom bij ons DS-vestiging.

Is de BTW van een DS Automobiles occasion terug te vorderen?

Dat hangt er vanaf. Hedin Automotive verkoopt zowel BTW-auto’s als marge-auto’s, wat inhoudt dat het voor de zakelijke rijder soms wel terug te vorderen is en soms niet. Selecteer deze eis eenvoudig in het filtermenu of informeer bij de vestiging of de BTW terug te vorderen is.

Is een tweedehands auto van DS zuinig?

Dat verschilt per model en uitvoering. In de specificaties kun je het energielabel en het type brandstof altijd terug vinden. Hier staat aangegeven of het model op benzine of diesel rijdt, of dat hij elektrisch of hybride is. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij ons DS-vestiging.