Jeep occasions

Een betrouwbare tweedehands Jeep koop je bij Hedin Automotive. Bij iedere occasion kun je rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina. Hulp nodig bij het vinden van jouw volgende auto? Neem dan contact met ons op of kom langs bij één van onze vestigingen.

Vind je tweedehands Jeep bij Hedin Automotive

Hedin Automotive is dé Jeep occasion specialist van Nederland. Met meerdere vestigingen verspreid door het hele land is er altijd een Jeep-dealer van Hedin Automotive dichtbij. Wij hebben een grote voorraad tweedehands Jeep modellen. Deze zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen van zowel Jeep als Hedin Automotive. Dus ben je opzoek naar een tweedehands Jeep Wrangler, Jeep Renegade, Jeep Compass of Jeep Grand Cherokee? Bekijk ons aanbod en vind het exemplaar dat bij je past!

Vraag een proefrit aan in een tweedehands Jeep

Bij Hedin Automotive moedigen we het aan om een proefrit te maken. Zo weten we namelijk zeker dat jij de juiste aankoop doet en veel rijplezier gaat beleven aan jouw tweedehands Jeep. Maak eenvoudig online een afspraak voor een proefrit via de button op de pagina van een occasion of neem contact op met de Hedin Automotive-dealer waar jouw tweedehands Jeep staat. 

Waar zijn de Jeep occasion-dealers van Hedin Automotive te vinden?

Onze Jeep-vestiging kun je vinden in Houten. Hier hebben wij alle kennis en ervaring in huis om jou te helpen bij het vinden van de ideale tweedehands Jeep. Hopelijk tot snel!

Een tweedehands Jeep kopen, leasen of financieren?

Iedere tweedehands Jeep in ons aanbod kun je kopen of financieren, maar sommige occasion kun je ook leasen. Dit verschilt dus per tweedehands Jeep Wrangler, Jeep Renegade, Jeep Compass of Jeep Grand Cherokee en kun je eenvoudig terugvinden op de specifieke occasion-pagina.

Waarom koop je je tweedehands Jeep bij Hedin Automotive?

Een tweedehands Jeep van Hedin Automotive een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast kun je bij iedere Jeep occasion van Hedin Automotive rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Dit valt nog verder uit te breiden met extra Hedin Automotive Servicepakketten om zonder zorgen in jouw nieuwe Jeep occasion te kunnen rijden.

Hedin Automotive vertegenwoordigt zeventien toonaangevende automerken, waaronder Mercedes-Benz, Volvo, Ford, Land Rover, Nissan, Renault, Kia en Opel en heeft een groot aantal vestigingen in heel Nederland. Naast het aanbod van nieuwe en tweedehands auto’s biedt Hedin Automotive ook aanvullende diensten zoals leasing, verhuur, verzekering, financiering, verlengde garantie, (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en -bestickering. Hedin Automotive hecht veel waarde aan sterke relaties met haar leveranciers en klanten en onderscheidt zich door betrokken en specialistische medewerkers. Hier kun je op vertrouwen bij de aanschaf van jouw tweedehands Jeep.

De rijke geschiedenis van een tweedehands Jeep

De Jeep zoals we hem vandaag de dag kennen gaat terug tot voor de Tweede Wereldoorlog. In juli 1940 informeerde het Amerikaanse leger autofabrikanten dat ze opzoek waren naar een ‘licht verkenningsvoertuig' ter vervanging van de ‘Army' motorfiets en de aangepaste T-Fords. Het leger nodigde daarbij 135 fabrikanten uit een voorstel te doen. Hier kwam het model van Willys-Overland kort gezegd als winnaar uit en heeft meer dan 368.000 voertuigen voor het leger gebouwd. De stoere en betrouwbare, olijfkleurige Jeep zou voor altijd te boek staan als een belangrijk element in het winnen van de oorlog.

De naam ‘Jeep' werd na de oorlog vastgelegd en men had voor ogen om het voertuig om te vormen tot een off-road bedrijfsvoertuig voor boerderijen - de burgeruitvoering Universal Jeep. Nu, heel veel jaren later, is de Jeep nog steeds een Amerikaans icoon. Een betrouwbare, krachtige auto met heel veel comfort. De Jeep heeft een lange levensduur en is daardoor uitermate geschikt om als occasion een tweede leven te krijgen.

Veelgestelde vragen over Jeep occasions

Welke tweedehands Jeep modellen verkoopt Hedin Automotive?

Bij Hedin Automotive vind je voornamelijk de Jeep Renegade, Jeep Compass en Jeep Wrangler in het tweedehands aanbod. Maar soms vind je ook de Jeep Grand Cherokee terug.

Wat is mijn huidige auto waard en kan ik deze bij Hedin Automotive inruilen?

Ja dat kan! Wij ruilen je auto graag in. Een indicatieve waarde van je huidige auto kun je berekenen met de online taxatie tool die op elke occasion-pagina is terug te vinden. Uiteindelijk zal de definitieve inruilwaarde bij een van onze vestigingen worden vastgesteld.

Welke controles en garanties krijg ik bij aanschaf van een tweedehands Jeep van Hedin Automotive?

Een tweedehands Jeep van Hedin Automotive zijn is gecontroleerd, is in goede conditie en heeft minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast kun je bij aanschaf van iedere occasion rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe all-in prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina

Kan ik de garantie van mijn Jeep occasion verlengen?

Ja, dat kan met de aanvullende Hedin Automotive Occasions Servicepakketten. Lees hier meer over de verschillende servicepakketten van Hedin Automotive.

Hoe kan ik mijn tweedehands Jeep betalen?

Dat kan op verschillende manieren. Bij Hedin Automotive kun je een tweedehands Jeep kopen, leasen of financieren. In geval van koop kun je het aankoopbedrag van je tweedehands Jeep overschrijven, pinnen of contant betalen. Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact op met de Hedin Automotive-dealer waar de Jeep occasion staat.

Kan ik de BTW van een Jeep occasion terugvorderen?

Dat hangt er vanaf. Hedin Automotive verkoopt zowel BTW-auto’s als marge-auto’s, wat inhoudt dat het voor de zakelijke rijder soms wel terug te vorderen is en soms niet. Selecteer deze eis eenvoudig in het filtermenu of informeer bij de vestiging waar de tweedehands Jeep staat of de BTW terug te vorderen is.