Dé dealer in Groningen en omstreken voor de merken Abarth, Alfa Romeo, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Opel en Peugeot

Op zoek naar auto's in Groningen? Of een geschikte dealer voor onderhoud aan jouw auto? Je bent van harte welkom bij één van de Hedin Automotive-dealers in Groningen. Bij ons vind je een ruim aanbod van nieuwe en jong gebruikte auto's en bedrijfswagens en kun je terecht voor merk-erkend onderhoud met originele onderdelen. 

Kom langs voor een proefrit of maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak via onze werkplaatsplanner. Graag tot snel!

Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Opel en Peugeot-dealer in Groningen

Onze dealer aan de Rostockweg is de perfecte plek voor het kopen, leasen, financieren of laten onderhouden van een auto of bedrijfswagen in Groningen Wij hebben jarenlange ervaring met onze merken en weten altijd een passende oplossing voor je te vinden, dankzij ons brede aanbod.

Adresgegevens:
Rostockweg 12
9723 HG Groningen
Tel: 050 588 56 00

Online alvast onze vestiging zien? Wij geven je graag een rondleiding in deze video. Zo krijg je een goed beeld van onze showroom en moderne werkplaats.

Citroën, DS en RAM-dealer in Groningen

Bij onze dealer in Groningen aan de Koldingweg stap je in de wondere wereld van Citroën en DS. Hier staan we voor je klaar voor het uitzoeken van een nieuwe of tweedehands auto en ben je aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie.

Naast Citroën en DS zijn wij dé dealer van het hoge noorden voor het merk RAM. We helpen je graag met het kopen, leasen of financieren van jouw ultieme RAM 1500 en wij onderhouden je pick-up met originele merkonderdelen.

Adresgegevens:
Koldingweg 29
9723 HL Groningen
Tel: 050 544 53 00

Online alvast onze vestiging zien? Wij geven je graag een rondleiding in deze video. Zo krijg je een goed beeld van onze showroom en moderne werkplaats.

Huur een auto bij onze dealer in Groningen

Liever een auto huren? Dit kan bij onze dealer aan de Rostockweg 12 in Groningen via een dochteronderneming van Hedin Automotive: MABI Mobility. Je hebt de keuze uit veel verschillende soorten auto's. Van kleine stadsauto's tot ruime SUV's en van compacte bestelwagens tot verhuiswagens. Je bepaalt zelf je huurperiode, kort of lang, en huurt bij ons altijd kilometervrij.

Wil je meer informatie of direct een huurauto reserveren? Bezoek de website. 

Meer werkplezier. Kom werken bij onze dealers in Groningen

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Zo ook in onze dealers in Groningen. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk de vacatures bij onze dealers in Groningen en vind direct jouw volgende stap!

Veelgestelde vragen over de Hedin Automotive-dealers in Groningen

Hoeveel dealers heeft Hedin Automotive in Groningen?

Hedin Automotive heeft twee dealers in Groningen. 

Welke automerken verkopen de Hedin Automotive-dealers in Groningen?

Hedin Automotive heeft twee dealers in Groningen. Wij hebben één dealer aan de Koldingweg voor de merken Citroën, DS en RAM en onze andere dealer vind je aan de Rostockweg 12. Hier kun je terecht voor de merken Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Opel en Peugeot.

Verkoopt Hedin Automotive-dealer Groningen occasions?

Ja, wij verkopen zowel nieuwe als tweedehands auto's en bedrijfswagens uit voorraad. Bekijk hier het actuele aanbod van onze twee dealers in Groningen.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud bij de dealer in Groningen?

Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak of neem direct telefonisch contact op met een van de vestigingen. 

Heeft Hedin Automotive openstaande vacatures bij de verschillende dealers in Groningen?

Wij hebben geregeld mooie functies openstaan bij onze dealers in Groningen. Bekijk hier onze actuele vacatures.