Lease een bedrijfswagen bij Hedin Automotive en doe zorgeloos zaken

Ben je opzoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Wellicht is leasen iets voor jou. Met bedrijfswagen lease van Hedin Automotive rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen en krijg je een complete service. Zo weet je zeker dat je altijd over een goed werkende bus beschikt en niet voor verrassingen komt te staan.

Ontdek de mogelijkheden online en vind direct jouw bedrijfswagen in onze voorraad of kom voor meer informatie en advies naar de dichtstbijzijnde vestiging.

Bedrijfswagen lease voor een vaste all-in prijs

Als je bij Hedin Automotive een bedrijfswagen leaset dan heb je als ondernemer of zzp’er veel zekerheid en krijg je van ons een complete service. Voor het leasen van een bedrijfswagen betaal je een vast maandbedrag dat gebaseerd is op Full Operational Lease. Het maandbedrag is dan inclusief:  

 • Motorrijtuigenbelasting
 • Reparatie en regulier onderhoud
 • Banden vervangen
 • Mogelijkheid voor winterbanden
 • Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering
 • Cascoverzekering
 • Ongevallen inzittenden verzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Europese pechhulp
 • Eigen risico mogelijk van € 450,-/€ 300.-/€ 150,- per gebeurtenis
 • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie, onderhoud en schade na 24 uur
 • En je krijgt een inlog voor jouw MyHedin Automotive Lease account.

Heb je interesse in het leasen van een bedrijfswagen via Hedin Automotive? Bekijk onze voorraad of laat je verrassen door ons actie-aanbod.  

Ruim aanbod bedrijfswagens om direct te leasen

Bij Hedin Automotive ben je aan het juiste adres voor het leasen van een kleine of grote bedrijfswagen, een elektrische of één met een verbrandingsmotor. Zo heb je de keuze uit bedrijfswagens van Mercedes-Benz, Renault, Nissan, Opel, Ford, Fiat, Peugeot en Citroën. Bij ons kun je jouw bedrijfswagen volledig zelf samenstellen of kiezen voor een nieuw of tweedehands model uit voorraad. Wij bieden iedere onderneming een passende lease-oplossing en ontzorgen jou van A-Z. Vertel ons je wensen en wij regelen de perfecte bedrijfswagen om te leasen!

Lease een bedrijfswagen en creëer een complete werkplek op wielen

Als ondernemer is een bedrijfswagen meer dan een vervoersmiddel om van A naar B te komen. Maak van jouw bedrijfswagen de ultieme werkplek met behulp van de extra services van Hedin Automotive zoals bedrijfswageninrichting of -bestickering en lease de kosten gewoon mee!

Zo kun je kiezen uit allerlei standaard bedrijfswageninrichtingen met handige opbergoplossingen of ga voor een unieke maatwerkoplossing. Tover jouw bedrijfswagen om tot een prachtig visitekaartje door middel van bestickering van Hedin Automotive.

Vragen? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over het leasen van een bedrijfswagen? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk! Bekijk ook deze pagina, hier staan nog meer vragen en antwoorden. 
Ook interesse in deze diensten van Hedin Automotive?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over het leasen van een bedrijfswagen

Ik ben een startende ondernemer, kan ik leasen bij Hedin Automotive?

Ook startende ondernemers zijn welkom om te leasen bij Hedin Automotive. Wel moet je er rekening mee houden dat naast het reguliere acceptatie  traject – i.v.m. het ontbreken van jaarcijfers – er mogelijk een aanbetaling verplicht is als financiële zekerheidstelling.

Kan ik als ondernemer ook een bedrijfswagen privé leasen?

Als ondernemer kun je dus zowel zakelijk als privé leasen. Wat voor jou de beste optie is, kun je het beste bespreken met je financieel adviseur. Je wensen, behoeften en toekomstplannen bepalen namelijk of je beter voor zakelijk of privé lease kunt kiezen.