Citroën occasions

Een betrouwbare Citroën occasion koop je bij Hedin Automotive. Bij onze Citroën occasions kun je rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina. 

Vind je droomauto tussen onze Citroën occasions bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad met Citroën occasions. Onze Citroën occasions zijn relatief jong en in goede conditie. Ze voldoen aan de kwaliteitseisen van zowel Citroën als Hedin Automotive en worden standaard geleverd met BOVAG-garantie. Bij ons vind je occasions van de Citroën C1, C3, C3 Aircross, C4 en meer. In onze voorraad vind je Citroën occasions met een benzine-, diesel-, hybride-, of een elektrische motor. We hebben een ruime keuze aan Citroën occasion modellen in verschillende prijsklassen, dus neem een kijkje en vind de auto die bij je past.

Tweedehands Citroën personenauto’s en bedrijfswagens

Citroën is een Frans merk dat begin 1900 is opgericht. Eind jaren negentig loopt de verkoop van Citroën enorm terug, waardoor zij besluiten een nieuwe weg in te slaan. De Citroën C3 was in 2002 een van de eerste auto’s die in de nieuwe stijl van Citroën werd geïntroduceerd. Kort daarop volgden de C5, C2 en C4. De naamgeving van deze huidige range verwijst naar de modellen uit de begintijd van het merk.

De DS-reeks van Citroën personenauto’s werd in 2009 gelanceerd, waarbij deze modellen iets luxueuzer en sportiever waren dan de andere modellen. Sinds juni 2014 is DS Automobiles een op zichzelf staand merk, los van Citroën.

Naast personenauto’s heeft Citroën ook bedrijfswagens. De Citroën Berlingo, Jumpy en Jumper zijn geliefd onder ondernemend Nederland en zijn degelijke bedrijfsauto’s. Wij adviseren je graag welke Citroën bedrijfswagen occasion het beste bij jouw onderneming past en kunnen de bedrijfswagen helemaal naar jouw wens aanpassen met behulp van Hedin Automotive Bedrijfswageninrichting. Onze specialisten in bedrijfswageninrichting, dubbele cabines, carrosseriebouw, signalering en accessoires, waardoor jouw tweedehands Citroën bestelwagen perfect bij jouw onderneming past.

Proefrit maken in een Citroën occasion uit voorraad

Heb je een Citroën occasion van Hedin Automotive op het oog? Leuk! Maak vrijblijvend een proefrit en kom erachter of de occasion ook echt bij je past. Maak eenvoudig een afspraak via de button op de pagina van de desbetreffende Citroën occasion of neem contact op via het contactformulier. Je kunt er ook voor kiezen om telefonisch contact op te nemen met de Hedin Automotive-vestiging waar de Citroën occasion staat. Ook die gegevens kun je terugvinden op de pagina van die specifieke Citroën occasion. Daarnaast kun je bij algemene vragen altijd contact op nemen met één van onze andere Citroën-vestigingen. 

Waar kan ik de Citroën occasion-dealers van Hedin Automotive vinden?

Wij hebben meerdere Citroën-vestigingen in Nederland. Hier hebben wij occasions in alle soorten en maten voor je klaarstaan. Onze occasion-dealers vind je in bijvoorbeeld Assen, Emmen, Groningen, Hoogeveen en Meppel.

Een Citroën occasion kopen, leasen of financieren

Bij Hedin Automotive kun Citroën occasions kopen, leasen of financieren. De mogelijkheden en de bijbehorende kosten vind je terug op de pagina van een specifieke Citroën occasion. Heb je vragen over het leasen of financieren van een Citroën occasion of wil je je laten adviseren? Neem dan contact met ons op of laat je informeren door een verkoopadviseur in een van onze Citroën- vestigingen. Een overzicht van onze occasion-dealers vind je hier

Waarom koop je een Citroën occasion bij Hedin Automotive?

Citroën occasions van Hedin Automotive hebben minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Verder krijg je bij iedere Citroën occasion van Hedin Automotive 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK cadeau. Wil je nóg meer zekerheid? Kies dan voor een aanvullend Hedin Certified-servicepakket en rijd zonder zorgen in jouw tweedehands Citroën.

Ons aanbod Citroën occasions

Wij hebben een groot aanbod Citroën occasions van bijna alle modellen. Zo kun je bij ons terecht voor een mooie C1, C3, C4 of een van de Citroën bedrijfswagen occasions zoals de Citroen Berlingo, Jumpy of Jumper.

Over Hedin Automotive

Hedin Automotive vertegenwoordigt meerdere toonaangevende automerken, waaronder Mercedes-Benz, Volvo, Ford, Renault, Kia, Peugeot, Land Rover, Opel, Nissan, Alfa Romeo, BMW, MINI en Fiat en heeft een groot netwerk van vestigingen in heel Nederland. Naast het aanbod van nieuwe en tweedehands auto’s biedt Hedin Automotive ook aanvullende diensten zoals leasing, verhuur, verzekering, financiering, verlengde garantie, (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en -bestickering. Bij Hedin Automotive werken specialistische vakmensen met een passie voor auto’s, de juiste certificaten en jarenlange ervaring. Hier kun je op vertrouwen bij de aanschaf van jouw Citroën occasion.

Veelgestelde vragen over Citroën occasions

Welke Citroën modellen verkoopt Hedin Automotive als occasion?

Wij hebben een groot aanbod Citroën occasions van bijna alle modellen. Zo kun je bij ons terecht voor een mooie C1, C3, C4 of een van de Citroën bedrijfswagen occasions zoals de Citroen Berlingo, Jumpy of Jumper.

Ik wil mijn huidige auto inruilen voor een tweedehands Citroën. Kan dat?

Ja, dat kan. Je kunt eenvoudig een indicatieve waarde opvragen van jouw huidige auto met onze taxatietool. Voor een nauwkeurige taxatie kun je naar een van onze Hedin Automotive-vestigingen komen.

Is een tweedehands Citroën zuinig?

Dat verschilt per model en uitvoering. In de specificaties van de desbetreffende occasion kun je het energielabel en het type brandstof terugvinden. Hier staat aangegeven of het model op benzine of diesel rijdt, of dat hij elektrisch of hybride is. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij de Hedin Automotive-vestiging waar de tweedehands Citroën staat.

Kan ik een Citroën occasion leasen bij Hedin Automotive?

Ja. Je kunt onze tweedehands Citroën modellen kopen, leasen of financieren. De mogelijkheden staan aangegeven bij de desbetreffende auto. Voor meer informatie of advies ben je welkom in een van onze Citroën-vestigingen.

Kan ik een Citroën occasion financieren bij Hedin Automotive?

Ja. Je kunt onze tweedehands Citroën modellen kopen, leasen of financieren. De mogelijkheden staan aangegeven bij de desbetreffende auto. Voor meer informatie of advies ben je welkom in een van onze Citroën-vestigingen.

Zit er garantie op een tweedehands Citroën van Hedin Automotive?

Ja. Citroën occasions van Hedin Automotive zijn allemaal gecontroleerd en in goede conditie en hebben minimaal een jaar BOVAG-, fabrieks- of merkgarantie. Daarnaast kun je bij aanschaf van iedere occasion rekenen op drie zekerheden: een vaste, scherpe prijs, 30 dagen omruilgarantie en een leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina.

Kan ik de BTW terugvorderen van een tweedehands Citroën?

Hedin Automotive verkoopt zowel BTW-auto’s als marge-auto’s, wat inhoudt dat het voor de zakelijke rijder soms wel terug te vorderen is en soms niet. Selecteer deze eis eenvoudig in het filtermenu of informeer bij de vestiging waar de tweedehands Citroën van jouw keuze staat of de BTW terug te vorderen is.