14 t/m 26 juni: hét moment om je auto te laten taxeren

Van 14 tot en met 26 juni is het zover: bij alle Hedin Automotive-vestigingen in Nederland vindt de Hedin Automotive Taxatie Sensatie plaats. Hét evenement voor het taxeren van jouw auto. Maak een afspraak en kom langs in een Hedin Automotive-vestiging bij jou in de buurt en laat een van onze ervaren occasion-managers jouw auto extra gunstig taxeren en profiteer van extra veel voordeel op een nieuwe wagen.

Wij willen jouw auto!

Is jouw auto jonger dan 10 jaar en heeft deze minder dan 125.000 kilometer op de teller? Dan is jouw auto goud waard! Kom langs voor een uitgebreide taxatie en laat je verrassen €€.

14 t/m 26 juni
Jouw auto is goud waard
Maak een afspraak

Grote voorraad nieuw en occasions

Wil je je auto inruilen en direct wegrijden in een nieuwe? Dat kan! Wij hebben meer dan 5.000 auto's op voorraad waar je direct in weg kunt rijden. Laat je auto taxeren en maak tegelijkertijd een proefrit in een nieuwe auto. Bekijk onze voorraad en vind de auto van je dromen of maak direct een taxatie afspraak.

Maak een afspraak voor een taxatie bij Hedin Automotive

1. Gegevens van je auto
Wij hebben een aantal gegevens nodig van je auto. Zo kunnen wij ons alvast voorbereiden.
2. Bij welke vestiging wil je graag langskomen?
3. Hoe kunnen we je het beste bereiken?
1. Aanvraag

Voer de gegevens in van de auto die je wil laten taxeren. Selecteer een datum, tijdstip en kies je vestiging. Laat je contactgegevens achter en verstuur het formulier.

2. Behandeling

Je aanvraag is succesvol bij ons binnengekomen. Wij gaan aan de slag om je verzoek in te plannen en zorgen ervoor dat er contact met je wordt opgenomen om je afspraak te bevestigingen. Tegelijkertijd gaan wij alvast aan de slag met het taxeren van jouw auto.

3. Afspraak

Je bent van harte welkom op onze vestiging. Wij staan voor je klaar om je auto taxeren en jij kunt een lekker kopje koffie drinken en alle auto's in onze showroom bekijken terwijl je wacht. Wij helpen je graag!

Veelgestelde vragen over de Hedin Automotive Taxatie sensatie actie

Welke factoren zijn van invloed op de taxatie van mijn auto?

Naast de leeftijd, de kilometerstand en verschillende marktfactoren zijn onder andere schades, luxe opties en speciale pakketten en de kleur van invloed. Daarnaast speelt het een grote rol of de auto goed onderhouden is, recent APK gekeurd is en bijvoorbeeld onlangs een nieuwe set banden heeft gekregen.

Hoe weet ik zeker dat Hedin Automotive mij een eerlijk inruilvoorstel doet?

Bij Hedin Automotive kiezen we voor een persoonlijke benadering en maatwerk. Een verkoper met jarenlange ervaring taxeert jouw auto. Daarnaast kijkt er voor de zekerheid altijd nog een verkoopleider of occasion manager mee, zodat we jou de best mogelijke waarde bieden.

Waarom zou ik mijn auto inruilen bij Hedin Automotive?

Naast een persoonlijke benadering en jarenlange ervaring biedt Hedin Automotive 17 automerken aan. Dit zorgt ervoor dat wij een jouw auto vaak snel kunnen doorverkopen en jou daardoor een hogere waarde kunnen bieden. Daarnaast kun je bij ons direct je volgende auto kopen, waardoor wij je een extra scherp inruilvoorstel kunnen doen.