De beste Subaru acties vind je bij Hedin Automotive 

Een nieuwe Subaru rijden wordt nu nog aantrekkelijker door het grote voordeel op rijk uitgeruste voorraadmodellen. Geniet van veel voordeel en ruil tegelijkertijd je huidige auto voordelig bij ons in. Benieuwd wat hij waard is? Bereken het eenvoudig met onze online taxatietool

Vind hieronder alle lopende acties en sla je slag! Vraag direct een offerte aan of plan een proefrit middels de buttons of het contactformulier.

Subaru Direct Rijden Deals

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Stap dan nu in één van de Subaru voorraadmodellen en sta binnen vijf werkdagen klaar voor al jouw dagelijkse avonturen! Naast een erg snelle levertijd, profiteer je van vele andere voordelen bij aanschaf van een Subaru. Wacht niet te lang, want direct rijden kan alleen op voorraadmodellen.

Subaru acties op service en onderhoud

Bij Hedin Automotive vinden we het belangrijk dat je veilig op pad gaat. Daarom adviseren wij tijdig en regelmatig onderhoud te laten plegen, zodat je Subaru in topconditie blijft. Om het een stukje voordeliger te maken hebben Subaru en Hedin Automotive doorlopend voordelige onderhoudsacties. Zo bespaar je geld en kun je met een gerust gevoel de weg op.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Meer weten over onze Subaru acties?

Heb je een vraag ? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de Subaru acties

Kan ik mijn huidige auto inruilen bij Hedin Automotive?

Jazeker, graag zelfs. De indicatieve waarde van je huidige auto kun je berekenen met onze online taxatietool. Uiteindelijk zal de definitieve inruilwaarde bij een van onze vestigingen worden vastgesteld.

Ik wil een proefrit maken in een actiemodel van Subaru. Kan dat?

Ja, dat kan zeker! Deze afspraak maak je eenvoudig via het contactformulier op de actiepagina of via de button op de pagina van een specifiek voorraadmodel. Betreft het een nieuw te bestellen auto? Dan bieden we je een soortgelijke auto aan om uit te testen!

Waar kan ik meer informatie vinden over de actiemodellen van Subaru?

Meer informatie over bijvoorbeeld de Outback of Forester kun je terug vinden op de specifieke modelpagina's. Deze vind je in het menu onder ‘nieuw’ en ‘alle modellen’ om vervolgens het desbetreffende model te selecteren. Hier kun je meer informatie en foto’s vinden, de brochure en de prijslijst. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe (private lease)auto!

Waar is Subaru-dealer Hedin Automotive gevestigd?

Onze Subaru vestiging is gevestigd in Houten aan Ringveste 4.