Ongekend veel voordeel bij Dacia-dealer Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive ben je altijd verzekerd van de beste deals met hoge kortingen en ander voordeel. Wat dacht je van een proefrit in de hagelnieuwe Dacia Jogger of maak een proefrit in de 100% elektrische Dacia Spring? Maar je kunt je ook laten adviseren over de scherpe private leasedeals.

Wil je nog meer voordeel? Ruil dan voordelig je auto in bij Hedin Automotive. Bereken eenvoudig de indicatieve inruilwaarde met behulp van onze online taxatietool. Vind hieronder de lopende acties, kies de Dacia die bij je past en vraag direct een proefrit of offerte aan!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Dacia Best Deals

Kopen

Kies je ervoor om je nieuwe Dacia te kopen? Dan profiteer je altijd van de scherpte prijzen bij Hedin Automotive. En na de aanschaf staan wij voor je klaar om het onderhoud aan jouw auto te verzorgen. Dát is service.

Private lease

Liever een vast bedrag per maand betalen? Kies dan voor private lease van Hedin Automotive. Wij kunnen je scherpe tarieven bieden zodat jij zorgeloos op weg kunt. Bekijk hier ons private lease aanbod.

Financieren

Een auto kopen is een flinke investering. Wist je dat je je nieuwe auto ook kunt financieren? Informeer naar de verschillende tarieven door het formulier op deze pagina in te vullen.

Profiteer van onze Dacia acties

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over Dacia acties

Voor welke Dacia modellen zijn er acties?

Bij Dacia-dealer Hedin Automotive vind je doorlopend acties voor bijvoorbeeld de Dacia Jogger, Dacia Sandero Stepway of Dacia Spring uit onze voorraad
Ben je opzoek naar een Dacia om privé te leasen? Bekijk dan onze scherp geprijsde modellen of vind er een in onze voorraad.

Zijn er ook Dacia private lease acties?

Ja, die zijn er! Alle private lease acties vind je hier. Verder is het ook mogelijk om een Dacia uit onze voorraad privé te leasen tegen scherpe tarieven. Bekijk hier onze actuele voorraad rijk uitgeruste modellen.

Kan ik mijn huidige auto inruilen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan! De indicatieve waarde van je huidige auto kun je berekenen met onze online taxatietool. Uiteindelijk zal de definitieve inruilwaarde bij een van onze vestigingen worden vastgesteld.

Ik wil een proefrit maken in een Dacia actiemodel. Kan dat?

Uiteraard. Deze afspraak maak je eenvoudig via het contactformulier op de actiepagina of via de button op de pagina van een specifiek Dacia voorraadmodel.

Waar kan ik meer informatie vinden over de actiemodellen van Dacia?

Meer informatie over bijvoorbeeld de Dacia Jogger, Dacia Sandero Stepway of de Dacia Spring kun je terug vinden op de specifieke modelpagina’s. Deze vind je in het menu onder 'nieuw' en 'alle modellen' om vervolgens het desbetreffende model te selecteren. Hier kun je meer informatie en foto’s vinden, de brochure en de prijslijst. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe (private lease)auto!

Let op: voertuigen van Dacia kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij je daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heb je als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren.