Profiteer van de beste Peugeot acties bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive hebben we doorlopend ongekend scherpe Peugeot acties en stel je een gloednieuwe Peugeot samen met hoge korting of kies je direct één van onze afgeprijsde en rijk uitgeruste voorraadmodellen. Liever financieren of leasen? Geniet van veel voordeel en profiteer van de allerbeste prijs met één van de acties.

Wil je je huidige auto voordelig inruilen? Bereken dan eenvoudig de indicatieve waarde met behulp van onze online taxatietool.

Ontdek de Voorraad Deals bij Hedin Automotive

Tijdens Voorraad Deals profiteer je van uitzonderlijke kortingen op een Peugeot uit voorraad. Kies je voor de compacte elektrische e-208, de sportieve 3008 of kies je voor een sompacte SUV met de 2008? Ontdek onze ruime voorraad Peugeot-modellen en kies de Peugeot die bij jou past.

Profiteer van hoge kortingen tijdens de inruildeals

Profiteer nu van kortingen die oplopen tot € 2.000 met de inruildeals van Hedin Automotive. Kies jij voor een Peugeot 208, een Opel Corsa of een Citroën e-C4? Kies de auto die bij je past en profiteer tot en met 30 april van hoge kortingen. Bekijk onze voorraad of kom langs bij een Hedin Automotive vestiging bij jou in de buurt.

25% korting op accessoires

Tijdens de zomercheck krijg je maar liefst 25% korting op accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een dakkoffer, speciale zonneschermen of ga voor een koelbox voor optimaal vakantiegenot. Kom langs bij een van onze vestigingen en vraag naar meer informatie over de actie en al onze accessoires.

Peugeot private lease acties

Ben je op zoek naar een gloednieuwe Peugeot voor een vast bedrag per maand? Bekijk in onze private lease deals! Bekijk alle mogelijkheden online, ontdek je favoriete Peugeot en vraag gemakkelijk een op jouw wensen afgestemde leaseofferte aan.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Peugeot acties

Welke Peugeot acties zijn er?

Bij Peugeot-dealer Hedin Automotive vind je doorlopend acties voor nieuwe modellen en verschillende modellen uit onze voorraad. Daarnaast vind je andere acties voor bijvoorbeeld bedrijfswagens of private lease.

Zijn er ook acties voor private lease van Peugeot?

Zeker, alle private lease acties vind je hier. Verder is het ook mogelijk om een Peugeot uit voorraad privé te leasen tegen scherpe tarieven. Bekijk hier onze actuele voorraad rijk uitgeruste modellen.

Ik wil mijn huidige auto inruilen. Kan dat bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Bereken eenvoudig de indicatieve waarde met behulp van onze online taxatietool of kom langs in een van onze vestigingen voor een uitgebreide taxatie.

Ik wil een proefrit maken in een Peugeot actiemodel. Kan dat?

Dat kan zeker. Maak eenvoudig een afspraak via het contactformulier op de actiepagina of via de button op de pagina van een specifiek voorraadmodel. Betreft het een nieuw te bestellen Peugeot? Dan bieden we je een soortgelijke auto aan om uit te testen.

Waar kan ik meer informatie vinden over een van de Peugeot actiemodellen?

Meer informatie, zoals foto’s, de brochure en de prijslijst, kun je terugvinden op de specifieke modelpagina’s. Bekijk hier het modellenoverzicht van Peugeot.