Profiteer van de scherpste Citroën acties bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive hebben we doorlopend scherpe Citroën acties. Zo stel je een gloednieuwe Citroën samen met hoge korting of kun je direct uit één van onze afgeprijsde en rijk uitgeruste voorraadmodellen kiezen. Liever financieren of leasen? Ook dan geniet je van de allerbeste prijs met onze actietarieven en lage rente.

Wil je je huidige auto voordelig inruilen? Bereken dan alvast eenvoudig een indicatieve waarde met behulp van onze online taxatietool.

Bekijk hieronder de lopende acties van Citroën, vind de Citroën die bij je past en vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan!

De wintercheck bij Hedin Automotive

Kom deze winter niet voor verrassingen te staan en laat jouw auto uitvoerig controleren tijdens een wintercheck bij Hedin Automotive! Wij lopen je auto na op alle vitale punten voor optimale veiligheid, zoals de banden, remmen, accu, airco en meer. Plan direct online jouw wintercheck bij een vestiging bij jou in de buurt!

Citroën private lease acties

Met private lease rijd je zorgeloos in een gloednieuwe Citroën voor een vast bedrag per maand. De kosten voor onderhoud, reparatie en verzekering zijn namelijk bij de prijs inbegrepen. Bekijk onze Citroën private lease deals online en ontdek een model dat bij je past. Vraag vrijblijvend een proefrit of offerte op maat aan of kom langs in een van onze vestigingen voor meer informatie.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Citroën acties

Welke Citroën acties zijn er?

Bij Citroën-dealer Hedin Automotive vind je doorlopend acties voor nieuwe modellen en auto’s uit onze voorraad. Daarnaast vind je acties voor bijvoorbeeld bedrijfswagens of private lease.

Zijn er ook acties voor private lease van Citroën?

Zeker, alle private lease acties vind je hier. Verder is het ook mogelijk om een Citroën uit voorraad privé te leasen tegen scherpe tarieven. Bekijk hier onze actuele voorraad rijk uitgeruste modellen.

Ik wil mijn huidige auto inruilen. Kan dat bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Bereken eenvoudig de indicatieve waarde met behulp van onze online taxatietool of kom langs in een van onze vestigingen voor een uitgebreide taxatie.

Ik wil een proefrit maken in een Citroën actiemodel. Kan dat?

Dat kan zeker. Maak eenvoudig een afspraak via het contactformulier op de actiepagina of via de button op de pagina van een specifiek voorraadmodel. Betreft het een nieuw te bestellen Citroën? Dan bieden we je een soortgelijke auto aan om uit te proberen.

Waar kan ik meer informatie vinden over een van de actiemodellen van Citroën?

Meer informatie, zoals foto’s, de brochure en de prijslijst, kun je terugvinden op de specifieke modelpagina’s. Bekijk hier het overzicht van onze Citroën modellen.