Profiteer van de scherpste Citroën acties bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive hebben we doorlopend scherpe Citroën acties. Zo stel je een gloednieuwe Citroën samen met hoge korting of kun je direct uit één van onze afgeprijsde en rijk uitgeruste voorraadmodellen kiezen. Liever financieren of leasen? Ook dan geniet je van de allerbeste prijs met onze actietarieven en lage rente.

Wil je je huidige auto voordelig inruilen? Bereken dan alvast eenvoudig een indicatieve waarde met behulp van onze online taxatietool.

Bekijk hieronder de lopende acties van Citroën, vind de Citroën die bij je past en vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan!

Switch to Electric: krijg tot € 12.000 korting

Overweeg je elektrisch rijden en lijkt een comfortabele Citroën ë-C4, sportieve Opel Corsa-e, of een stijlvolle Peugeot e-208 je wel wat? Dan is het moment. Je krijgt nu tijdelijk tot maar liefst € 12.000 korting bij aanschaf van een gloednieuwe elektrische auto.

Maak de overstap naar elektrisch rijden

Ben je klaar voor de toekomst van autorijden? Goed nieuws voor iedereen die overweegt om over te stappen. Naast onze Switch to Electric korting heeft de overheid namelijk besloten om het rijden in een elektrische auto nog voordeliger te maken met een gulle korting op de motorrijtuigenbelasting, ook na 2025! 

Ontdek de Voorraad Deals bij Hedin Automotive

Tijdens Voorraad Deals profiteer je van uitzonderlijke kortingen op een Citroën uit voorraad. Kies je voor de compacte C3, de stoere en sportieve Ë-C4 of kies je voor comfort met de C5 X? Ontdek onze ruime voorraad Citroën-modellen en kies de Citroën die bij jou past.

25% korting op accessoires

Tijdens de zomercheck krijg je maar liefst 25% korting op accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een dakkoffer, speciale zonneschermen of ga voor een koelbox voor optimaal vakantiegenot. Kom langs bij een van onze vestigingen en vraag naar meer informatie over de actie en al onze accessoires.

Citroën private lease acties

Met private lease rijd je zorgeloos in een gloednieuwe Citroën voor een vast bedrag per maand. De kosten voor onderhoud, reparatie en verzekering zijn namelijk bij de prijs inbegrepen. Bekijk onze Citroën private lease deals online en ontdek een model dat bij je past. Vraag vrijblijvend een proefrit of offerte op maat aan of kom langs in een van onze vestigingen voor meer informatie.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Citroën acties

Welke Citroën acties zijn er?

Bij Citroën-dealer Hedin Automotive vind je doorlopend acties voor nieuwe modellen en auto’s uit onze voorraad. Daarnaast vind je acties voor bijvoorbeeld bedrijfswagens of private lease.

Zijn er ook acties voor private lease van Citroën?

Zeker, alle private lease acties vind je hier. Verder is het ook mogelijk om een Citroën uit voorraad privé te leasen tegen scherpe tarieven. Bekijk hier onze actuele voorraad rijk uitgeruste modellen.

Ik wil mijn huidige auto inruilen. Kan dat bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Bereken eenvoudig de indicatieve waarde met behulp van onze online taxatietool of kom langs in een van onze vestigingen voor een uitgebreide taxatie.

Ik wil een proefrit maken in een Citroën actiemodel. Kan dat?

Dat kan zeker. Maak eenvoudig een afspraak via het contactformulier op de actiepagina of via de button op de pagina van een specifiek voorraadmodel. Betreft het een nieuw te bestellen Citroën? Dan bieden we je een soortgelijke auto aan om uit te proberen.

Waar kan ik meer informatie vinden over een van de actiemodellen van Citroën?

Meer informatie, zoals foto’s, de brochure en de prijslijst, kun je terugvinden op de specifieke modelpagina’s. Bekijk hier het overzicht van onze Citroën modellen.