Opel-dealer Hedin Automotive in Hoogeveen

Openingstijden Opel-dealer Hedin Automotive in Hoogeveen

Hedin Automotive is dé Opel-dealer van Hoogeveen en omgeving

Voor het kopen van een nieuwe of tweedehands Opel personenauto of bedrijfswagen ben je bij Opel-dealer Hedin Automotive aan de Buitenvaart 2102 letterlijk aan het juiste adres. Wij staan graag voor je klaar voor advies of het verzorgen van een proefrit in een model naar keuze. Ook voor vakkundig onderhoud met merk-originele onderdelen of schadeherstel kun je bij ons terecht. Kom langs in onze showroom of maak direct online een werkplaatsafspraak. Graag tot snel!

Bij onze Opel-vestiging in Hoogeveen hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

OPEL OP VOORRAAD IN Hoogeveen

Ben je op zoek naar een nieuwe Opel? Of een occasion? Als Opel-dealer in Hoogeveen hebben wij een grote voorraad scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen. Bij ons heb je altijd een goede deal. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit.  

OPEL ONDERHOUD EN SERVICE

Is je Opel toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Kom naar onze Opel vestiging in Hoogeveen. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.