Ontdek de Opel Frontera bij Hedin Automotive

Opel presenteert de terugkeer van de Iconische Opel Frontera. Een bestaande auto in een nieuw jasje en klaar voor een nieuw avontuur. De Frontera is met zijn robuuste uitstraling en zijn expressieve silhouet een echte SUV. Daarnaast voel je je direct thuis in zijn moderne en comfortabele interieur. 

De Opel Frontera is binnenkort leverbaar met verschillende aandrijvingen: volledig elektrisch, mild hybride of met een benzinemotor. Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en om straks als eerste te kunnen proefrijden in de Frontera.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Het interieur van de Opel Frontera

De Opel Frontera biedt een modern en slim design met een optimaal gebruiksgemak. De auto geeft een ruimtelijk gevoel door brede en horizontale lijnen en de aanwezigheid van een volledig digitale Pure Panel met twee 10 inch beeldschermen. Dit alles voor maximaal comfort met minimale afleiding. Verder is de Frontera voorzien van slimme oplossingen, zoals een smartphone draadloos opladen en verbinden, extra USB-poorten en meer features voor connectiviteit. Daarnaast biedt de Frontera royale ruimte in de kofferbak, met 480 liter dat uitgebreid kan worden tot maar liefst 1.600 liter met een vlakke achterbank.

Het stoere exterieur van de Opel Frontera

De nieuwe Frontera is een echte SUV met zijn robuuste uitstraling en zijn expressieve silhouet. Het nieuwe Opel model is net zoals de andere modellen voorzien van een vizor-grille, zwart dak en grote letters op de achterkant. Ook is de nieuwe Opel Frontera uitgerust met het nieuwe Opel ‘Blitz’-embleem. De nieuwe SUV kan tot 200 kg aan bagage op zijn dak kan dragen wanneer er voor de optionele dakrails gekozen wordt.

Hedin Automotive is jouw Opel-dealer

Wij zijn één van de grootste Opel-dealers van Nederland met vestigingen in Assen, Alkmaar, Amsterdam, Groningen en Wormerveer. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Opel en mobiliteit. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Opel en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Veelgestelde vragen over de elektrische Opel Frontera

Wat is de prijs van de Opel Frontera?

De prijs van de Opel Frontera is helaas nog niet bekend gemaakt. Wij houden je graag op de hoogte.

Wat is de actieradius van de elektrische Opel Frontera?

De details van de Opel Frontera, zoals zijn prijs en zijn actieradius, moeten nog bekend gemaakt worden. Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wanneer is de nieuwe Opel Frontera leverbaar?

Het is helaas nog niet bekend vanaf wanneer de nieuwe Opel Frontera leverbaar zal zijn. Wij houden je graag op de hoogte.

Wanneer kan ik een proefrit maken in de Opel Frontera?

Wil je een proefrit maken in de Opel Frontera? Laat je gegevens achter op onze site en wij brengen je op de hoogte wanneer dit mogelijk is. 

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?