Kopen vanaf

€ 26.000

Business lease

€ 299

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de Opel Vivaro

Met zijn uitstekende kwaliteit, veiligheid en uitrusting heeft de Opel Vivaro alles om jouw bedrijf te helpen. Kies zelf de versie en lengte die het best bij jouw bedrijf past. Het maakt niet uit of je kiest voor de Gesloten Bestel, Dubbele Cabine, Combi of Platform Cabine. Jouw Vivaro is altijd voorzien van moderne technologie en innovaties. Ook heeft hij een krachtige en zuinige motor. Hierdoor zijn de gebruikskosten en uitstoot altijd laag.  

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Opel Vivaro uitvoeringen

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Opel Vivaro? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank. 

Ervaar de Opel Vivaro zelf

Ontdek de Opel Vivaro nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto. 

Genoeg mogelijkheden

De Vivaro heeft een standaard laadvermogen van 1.000 kilogram. Het is mogelijk om deze te verhogen naar 1.400 kilogram. Zo heb je genoeg mogelijkheden om veel te vervoeren. Ondanks zijn grote laadruimte, is de Vivaro compact van buiten. Met een lengte van 4,6 meter (L1) tot 5,3 meter (L3) is hij bijzonder wendbaar en stabiel.  

Hedin Automotive is jouw Opel dealer

Wij zijn één van de grootste Opel dealers van Nederland met vestigingen in Assen, Almaar, Amsterdam, Groningen en Wormerveer. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Opel en mobiliteit. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Opel en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Ook interesse in deze diensten van Hedin Automotive?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Opel Vivaro

Wat kost een Opel Vivaro bedrijfswagen?

De Opel Vivaro is verkrijgbaar vanaf € 19.199.

Is de Opel Vivaro ook als personenbus leverbaar?

Ja, de Vivaro Combi is een minibus geschikt voor het vervoeren van maar liefst 9 personen.

Is de Opel Vivaro uit voorraad leverbaar? Nieuw of tweedehands?

Ja, wij hebben standaard een aantal Opel Vivaro bedrijfswagens op voorraad. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren.

Ik wil een Opel Vivaro zakelijk leasen. Kan dat?

Ja, de Opel Vivaro kan ook geleased worden. Kies zelf uit financial lease of operational lease. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie of kom langs in een van onze vestigingen. Hier helpen we je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Kan ik een Opel Vivaro bedrijfswagen financieren?

Ja, dat kan. Je kunt een nieuw te bestellen of een Vivaro uit voorraad direct financieren. Neem contact op voor meer informatie of kom langs in een van onze Opel-vestigingen.

Waar kan ik de Opel-vestigingen van Hedin Automotive vinden?

Wij hebben meerdere Opel-vestigingen in Nederland. Hier helpen we je graag bij het vinden van de ideale Opel Vivaro of een van de andere Opel bedrijfswagens.