Opel-dealer Hedin Automotive in Veendam

Dé plek voor alles van Opel.

Openingstijden Opel-dealer Hedin Automotive in Veendam

Dé Opel-dealer van Veendam en omgeving

Bij de Opel-dealer van Hedin Automotive in Veendam ben je aan het juiste adres voor het kopen, leasen of financieren van een Opel personenauto of bedrijfswagen. Zowel nieuws als tweedehands.

Daarnaast ben je in onze Opel-garage in Veendam welkom voor onderhoud, reparatie, de APK, een bandenwissel en meer. Wij hebben gecertificeerde monteurs in dienst en wij werken met originele merkonderdelen. Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak in Veendam.

Bij onze vestiging in Veendam kun je de volgende faciliteiten verwachten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie 

 

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Zo ook in Veendam. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Opel auto's en bedrijfswagens op voorraad in Veendam

Ben je op zoek naar een nieuwe Opel? Of een occasion? Als officiële Opel-dealer in Veendam hebben wij een grote voorraad scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen. Bij ons heb je altijd een goede deal. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit.  

Opel onderhoud en service in Veendam

Is je Opel toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Maak online een afspraak bij onze Opel-vestiging in Veendam.