Onze Opel modellen

Opel Corsa - level 3 - new - page image

Opel Corsa


Een indrukwekkende, sportieve voorkant en een dynamisch karakter.

nieuwe - astra
Vernieuwd!

Opel Astra


Stijlvol, innovatief en betrouwbaar: dat is de nieuwe Opel Astra.

Astra ST - Business Elegance - page image
Nieuw

Opel Astra Sports Tourer


De veelzijdige Opel Astra Sports Tourer.

Stern - Opel - Mokka-e - Page Image

Opel Mokka Electric


De ruime en comfortabele crossover van Opel nu 100% elektrisch.

Stern - Opel - Zafira-e Life - Page Image - 24

Opel Zafira Life Electric


Een moderne kijk op reizen in comfort en stijl.

Onze Opel bedrijfswagens

De veelzijdige Opel modellen vind je bij Hedin Automotive

Opel is al jaren een populair merk in Nederland. De modellen van Opel zijn sportief, veelzijdig, standaard rijk uitgerust en kwalitatief hoogwaardig. Geen wonder dus dat je de modellen veelvuldig in het straatbeeld ziet terugkomen.
Hedin Automotive heeft als erkend merk-dealer alle Opel modellen voor je klaarstaan. Dus ben je opzoek naar een Opel Corsa, Astra, Mokka of een van de vele andere modellen? Wij hebben hem voor je. Ook voor een van de bedrijfswagen modellen van Opel ben je bij Hedin Automotive aan het juiste adres.

Ontdek de verschillende Opel modellen online en vraag gemakkelijk een proefrit of offerte aan of kom langs in een van onze Opel-vestigingen. 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Opel modellen

Welke Opel modellen verkoopt Hedin Automotive?

Bij Hedin Automotive vind je alle modellen van Opel, zoals de Opel Corsa, Astra, Mokka, Crossland en Grandland. En wist je dat Opel ook bedrijfswagens heeft? Deze vind je hier. 

Waar kan ik de brochures en prijslijsten van Opel modellen vinden?

Op onze modelpagina's kun je de prijslijsten en brochures downloaden. Papieren brochures zijn te verkrijgen in de vestiging. Selecteer een model in het menu of in het overzicht om naar de modelpagina te gaan, vervolgens vind je daar alle mogelijke downloads.

Heeft Opel ook elektrische modellen?

Jazeker. Alle modellen waar een -e achter staat zijn elektrisch. Dus de Corsa-e, Mokka-e en de Vivaro-e zijn bijvoorbeeld elektrisch. 

Verkoopt Hedin Automotive ook Opel modellen uit voorraad?

Ja, wij hebben altijd een grote voorraad met Opel modellen, zowel nieuw als tweedehands, voor je klaarstaan waar je direct in kunt wegrijden. Onze voorraad nieuw en tweedehands vind je hier. 

Verkoopt Hedin Automotive tweedehands Opel modellen?

Uiteraard. Wij hebben een grote voorraad met tweedehands Opel modellen. Dit zijn vaak jong gebruikte auto's en altijd in goede conditie. Bekijk ons aanbod en vind de Opel die bij je past!