Opel garantie

Twee jaar volledige fabrieksgarantie 

Twee jaar fabrieksgarantie

Elke nieuwe Opel wordt geleverd met twee jaar volledige fabrieksgarantie. Daarmee garanderen wij de kwaliteit, veiligheid en het comfort waar Opel voor staat. Met de fabrieksgarantie heb je recht op gratis reparatie, uitgevoerd door Hedin Automotive, ongeacht de kilometerstand van jouw Opel. Op de carrosserie van uw Opel heb je zelfs twaalf jaar garantie. Als voorwaarde geldt dat je je houdt aan de onderhoudsvoorschriften van de fabriek. 

Reparatiekostenverzekering

Een reparatiekostenverzekering biedt zekerheid en bescherming tegen onverwachte reparatiekosten. Sluit een reparatiekostenverzekering af na afloop van de twee jaar fabrieksgarantie en je rijdt veilig en beschermd. De reparatiekostenverzekering van Opel omvat alle af fabriek gemonteerde mechanische, elektrische, elektronische, hydraulische en pneumatische onderdelen van het in de overeenkomst beschreven voertuig. Bovendien beschikken wij over alle kennis en vakmanschap om jouw auto in de allerbeste conditie te houden. We werken altijd met originele Opel onderdelen voor reparaties aan jouw Opel. Zo ben je altijd zeker dat je de beste service krijgt. Informeer bij jouw Opel-dealer Hedin Automotive naar de voorwaarden. 

Wat valt onder de fabrieksgarantie?

Opel geeft je recht op gratis reparatie van defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen. Het maak niet uit wat de kilometerstand is van de auto. Het enige dat jij hoeft te doen, is jouw auto volgens de fabrieksinstructies laten onderhouden. Onderstaande garanties zijn gekoppeld aan de auto en via het service- en garantieboekje overdraagbaar aan een volgende eigenaar. 

  • Twee jaar volledige fabrieksgarantie op elke nieuwe Opel, Originele Opel onderdelen, Opel ruilonderdelen en accessoires die geïnstalleerd zijn door de Opel dealer.
  • Twee jaar lakgarantie.
  • Twaalf jaar garantie tegen doorroesten van de carrosserie.*

Aanvullende fabrieksgarantie afsluiten?

Om ook na de standaard fabrieksgarantie onbezorgd met je Opel te kunnen rijden, bieden wij de mogelijkheid om een CarGarantie reparatiekostenverzekering voor 12, 24 of 36 maanden af te kunnen sluiten.

Met de aanvullende CarGarantie ben je uitstekend beschermd tegen onverwachte reparatiekosten.  Meer weten over de voordelen, kosten en voorwaarden? Bekijk de informatiepagina. 

Veelgestelde vragen over Opel garantie

Hoeveel jaar garantie zit er op een nieuwe Opel?

Opel biedt een uitgebreide fabrieksgarantie van twee jaar op elke nieuwe Opel.

Waar heb ik recht op met de fabrieksgarantie van Opel?

Met de fabrieksgarantie heb je recht op gratis reparatie van elk defect dat zich binnen twee jaar voordoet en dat onder verantwoordelijkheid van de fabrikant valt. Ongeacht de kilometerstand van jouw Opel.

Heb ik ook garantie op doorroesten?

Op de carrosserie van je Opel heb je twaalf jaar garantie. Als voorwaarde geldt dat je je houdt aan de onderhoudsvoorschriften van de fabriek*

*Let op: de garantietermijn van twaalf jaar tegen doorroesten geldt voor Opel personenauto’s. Voor bedrijfswagens geldt een afwijkende termijn van acht jaar voor de Combo en zes jaar voor Vivaro en Movano. De garantie is alleen geldig als de auto elk jaar na aflopen van de fabrieksgarantie door een Opel dealer aan een corrosieweringscontrole is onderworpen, met bewijs door middel van ondertekening en afstempeling van het controleformulier.