Kies voor een elektrische bedrijfswagen van Opel

De elektrische bedrijfswagens van Opel maken jouw bedrijf toekomstbestendig. Met een elektrische bestelwagen stoot je geen CO2 en stikstof uit, waardoor je bijdraagt aan een beter milieu. Op deze pagina vind je de verschillende elektrische bedrijfswagens van Opel. Vind het model dat bij je past en vraag een offerte aan. Nog niet helemaal zeker van je zaak? Kom een proefrit maken en ontdek de wondere wereld van het elektrisch rijden zelf.  

100% emissie vrij
Gegarandeerd de beste prijs
Rijk uitgeruste uitvoeringen

De elektrische Opel Bedrijfswagen modellen

€ 5.000 subsidie op jouw nieuwe elektrische bestelwagen van Opel

Jij kunt als ondernemer vanaf 15 maart 2021 gebruikmaken van een interessante subsidieregeling waarbij het voordeel kan oplopen tot wel € 5.000. De Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s - ook bekend als SEBA - geldt voor alle nieuwe elektrische bedrijfswagens met voertuigclassificatie en grijs kenteken (N1/N2).

De subsidieregeling heeft een hoogte van 10% van de netto prijs van jouw nieuwe bedrijfswagen met een maximum tot € 5.000. Daarnaast blijft de aanspraak op andere fiscale regelingen geldig. Zo kan er ook nog gebruik gemaakt worden van de milieu-investeringsaftrek.

Een elektrische bedrijfswagen van Opel is goedkoper in onderhoud

 Een van de andere voordelen van elektrisch rijden is het onderhoud. Jaarlijks onderhoud blijft noodzakelijk, maar je kosten zijn veel lager. Zo slijt een elektrische motor minder snel dan een verbrandingsmotor, doordat deze minder bewegende delen bevat. Ook olie verversen en filters vervangen is niet meer nodig.   

Benieuwd naar alle voordelen? We vertellen je er graag alles over. Neem contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen.  

Geen concessies met een elektrische Opel bedrijfswagen

Concessies doen? Dat zeker niet. Met een elektrische bedrijfswagen van Opel geniet je van een elektrische aandrijving én de functionaliteit, comfort en veiligheid die je van Opel gewend bent. Met een groot laadvermogen, groot trekgewicht en een grote actieradius dankzij een groot batterijpakket is geen klus te gek voor een elektrische bestelwagen van Opel. En kom je toch een keer met een lege accu te zitten? Dan laad je de batterij in slecht 30 minuten voor 80% op. Zo blijf je altijd mobiel en efficiënt.  

Elektrisch personenvervoer van Opel

De Vivaro-e Combi en Zafira-e Life zijn beide personenbussen van topklasse. De volledig elektrische modellen zijn ruim en zitten boordevol luxe en technologie. De Opel Vivaro-e Combi en de Zafira-e Life zijn leverbaar met keuze uit twee lengtevarianten en combineren alle voordelen van ruim personenvervoer met emissievrije, elektrische aandrijving. 

Vraag een offerte aan of maak een afspraak voor een proefrit!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Ook interesse in deze diensten van Hedin Automotive?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige bedrijfswagen?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!