Opel garage van Hedin Automotive in Schagen

De beste service voor jouw Opel.

Openingstijden Opel-servicepunt Hedin Automotive in Schagen

Hét Opel servicepunt van Schagen en omgeving

Bij ons in Schagen kun je terecht voor het laten onderhouden en/of repareren van jouw Opel. Hier werken onze merk-gecertificeerde monteurs met originele merk-onderdelen en kennen wij jouw Opel door en door. Wij staan voor je klaar voor de APK, onderhoud, reparatie, schadeherstel, nieuwe banden en ga zo maar door. Maak eenvoudig een afspraak via onze online werkplaatsplanner en graag tot snel!

Bij onze Opel garage in Schagen hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

OPEL ONDERHOUD EN SERVICE in Schagen

Is jouw Opel toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar en je krijgt garantie op onze werkzaamheden. Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak bij onze garage in Schagen of neem telefonisch contact op met de vestiging.