Opel Mokka private lease

Een lust voor het oog.

Private lease de Opel Mokka voor een vast bedrag per maand

De Opel Mokka combineert een strak design, met een geavanceerd interieur en verbluffende technologie. Deze combinatie zorgt voor ongekend rijplezier op hoog niveau. Kies zorgeloos rijden en rijd met private lease de Opel Mokka al vanaf € 459 per maand!

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de Opel Mokka

Veiligheid voorop

Kies voor veiligheid met de Opel Mokka. De auto is uitgerust met de meest geavanceerde veiligheidssystemen, waardoor de Opel Mokka je altijd ondersteunt in het verkeer. Zo remt de Opel Mokka bijvoorbeeld automatisch om aanrijdingen met voetgangers of voertuigen te voorkomen. Ook de cruise control is uitgerust met een slim systeem, waardoor de auto zelf een veilige afstand behoud tot de voorganger.

Profiteer van de lage private lease prijzen op de Opel Mokka

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Opel Mokka private leasen

Kan ik een Opel Mokka leasen uit voorraad?

Dat kan, bij Hedin Automotive hebben we Opel Mokka modellen op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.

Waar kan ik meer informatie vinden over de Opel Mokka?

Meer informatie over de Opel Mokka kun je terugvinden op de modelpagina. Daar staan onder andere de prijslijst en de brochure vermeld.