Opel Astra Private Lease

Voel je direct thuis.

Private lease de Opel Astra voor een vast bedrag per maand

Ben jij op zoek naar een auto waarin comfort, toonaangevende technologie en een mooi design samen komt? Ga dan voor de Opel Astra. De Astra is stijlvol, innovatief en betrouwbaar. Je voelt je meteen thuis als je wegzakt in de comfortabele stoelen. Koppel je smartphone en speel je muziek af via het Bose®️ geluidssysteem. Hiermee lijkt het net alsof je in een concertzaal zit.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private Lease Opel Astra 5-deurs

Van alle gemakken voorzien

In de nieuwe Opel Astra draait alles om gemak. Dit gemak krijg je dankzij zijn comfortabele stoelen, en premium geluidssysteem van Bose®️. Daarnaast is er voldoende ruimte aanwezig: zowel voor je benen als voor alle spullen die je meeneemt. Eigenschappen die je alleen in een hogere klasse verwacht. Dankzij de LED Matrix-koplampen ben je nog beter zichtbaar. 

Private Lease de Opel Astra

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Opel Astra zelf ervaren?

Ontdek de Opel Astra nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Opel Astra private leasen

Wat kost het privé leasen van een Opel Astra per maand?

Bij Opel-dealer Hedin Automotive lease je al een Opel Astra vanaf € 389 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Opel Astra leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Hedin Automotive hebben wij diverse Opel Astra modellen op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Opel Astra?

Meer informatie over de Opel Astra vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.