Opel service & onderhoud

Alleen het allerbeste voor jouw Opel.

Opel onderhoud bij Hedin Automotive

Is jouw Opel toe aan een onderhoudsbeurt, de APK, een bandenwissel of reparatie? Onze gecertificeerde monteurs werken met passie aan jouw Opel en werken alleen originele Opel onderdelen. Door jouw Opel regelmatig te onderhouden blijft deze in topconditie en behoudt hij zijn waarde. 

Maak online een werkplaatsafspraak in een vestiging naar keuze en kom langs voor een onderhoudsbeurt groot, klein of een van onze andere werkzaamheden.

Opel onderhoud, acties, onderdelen, APK en meer...

Onderhoud bij Opel-dealer Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive staat een team van vakkundige medewerkers voor jou klaar na aanschaf van jouw Opel. Je kunt bij ons terecht voor o.a.: onderhoud, reparatie, banden, APK, kleine beurt, grote beurt, remmen vervangen, distributieriem vervangen, aircoservice, koppeling vervangen, olie verversen, oliefilter vervangen, trekhaak monteren, wintercheck, zomercheck en accu vervangen. Wij onderhouden en repareren jouw auto, maar leveren ook onderdelen en accessoires.

 

25% korting op accessoires

Tijdens de zomercheck krijg je maar liefst 25% korting op accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een dakkoffer, speciale zonneschermen of ga voor een koelbox voor optimaal vakantiegenot. Kom langs bij een van onze vestigingen en vraag naar meer informatie over de actie en al onze accessoires.

Opel ruitreparatie of ruit vervangen

Heb je een sterretje in de voorruit van je Opel en kom je langs voor onderhoud? Geef het aan bij het maken van je werkplaatsafspraak, dan kunnen wij de ruit eenvoudig voor je herstellen. Dit doen wij in samenwerking met Dealerglass. Mocht de schade te groot zijn om te repareren kunnen wij de ruit ook voor je vervangen.

De samenwerking met Dealerglass heeft de volgende voordelen:

  • Reparatie door ons als erkende Opel-dealer, bij jou in de buurt
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift van Opel en met originele onderdelen
  • Kalibratie van alle veiligheidssystemen voor optimale veiligheid
  • Dealerglass regelt alles met jouw verzekeraar of leasemaatschappij.

Maak eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak en laat jouw de autoruit van jouw Opel repareren.

Klein en groot onderhoud voor jouw Opel

Bij Opel-dealer Hedin Automotive kun je uiteraard terecht voor een kleine en grote onderhoudsbeurt aan je Opel. Bij een kleine beurt controleren wij de vitale delen en functies van je auto. Tijdens deze beurt worden onder andere de accu en banden geïnspecteerd, de olie ververst en vervangt de monteur het oliefilter. Bij de grote beurt gaat de inspectie verder. Jouw auto wordt hierbij op bijna alle delen gecontroleerd en, afhankelijk van de beurt, vindt reparatie aan slijtagedelen plaats. Zijn er onvoorziene reparaties, dan verhelpt onze Opel monteur deze vakkundig, na jouw toestemming.

Reparatie en vervanging bij Hedin Automotive

Door het tijdig vervangen of repareren van onderdelen aan jouw Opel, blijft jouw auto in topconditie. Bij Hedin Automotive hebben we alles in huis om jouw auto betrouwbaar te houden. Wij zorgen ervoor dat jij niet voor onaangename verrassingen komt te staan, of het nu om grote reparaties gaat of om het vervangen van een lampje.

Veelgestelde vragen over Opel onderhoud bij Hedin Automotive

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Opel bij Hedin Automotive?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren. Voordat we onderdelen aan je auto gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Opel?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom is het verstandig om voor een officiële Opel-dealer zoals Hedin Automotive te kiezen?

Door onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkende merk-dealer blijft je fabrieksgarantie behouden. Maar ook na het verlopen van deze garantie heeft het voordelen om naar een officiële dealer als Hedin Automotive te gaan. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je auto zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je garantie krijgt op het werk dat wij verrichten?

Heeft Hedin Automotive acties voor service- en onderhoud voor Opel?

Ja, Opel heeft doorlopend scherpe acties waarmee je kunt besparen. Bekijk hier alle lopende acties voor service en onderhoud.

Kan ik ook voor schadeherstel terecht bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan zeker! Wij repareren alle soorten schades en bij Hedin Automotive Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van je auto en de schadeherstelbedrijven van Hedin Automotive zijn ISO 9001 en 14001-2015 gecertificeerd.