Opel garage van Hedin Automotive in Meppel

Openingstijden Opel-servicepunt Hedin Automotive in Meppel

Het Opel servicepunt van Meppel en omgeving

Bij ons in Meppel kun je terecht voor het laten onderhouden en/of repareren van jouw Opel. Hier werken onze merk-gecertificeerde monteurs met originele merk-onderdelen en kennen wij jouw Opel door en door. Wij staan voor je klaar voor de APK, onderhoud, reparatie, schadeherstel, nieuwe banden en ga zo maar door. Maak eenvoudig een afspraak via onze online werkplaatsplanner en graag tot snel!

Bij onze Opel garage in Meppel hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

OPEL OP VOORRAAD IN Meppel

Ben je op zoek naar een nieuwe Opel? Of een occasion? Als Opel-dealer in Meppel hebben wij een grote voorraad scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen. Bij ons heb je altijd een goede deal. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit.  

OPEL ONDERHOUD EN SERVICE

Is je Opel toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Kom naar onze Opel vestiging in Meppel. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.