Originele Opel onderdelen zijn bij ons de standaard

Wil jij de allerbeste kwaliteit voor jouw Opel? Dan ben je bij Hedin Automotive aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring kennen wij alle producten en programma’s van jouw Opel in detail. Voor het onderhoud maken wij alleen gebruik van originele onderdelen. Deze zijn specifiek voor jouw model ontwikkeld en passen dus precies. Zo kan je weer veilig op pad. Op alle originele Opel onderdelen krijg je twee jaar garantie.  

Opel ruilonderdelen

Ruilonderdelen zijn originele Opel onderdelen die tijdens een reparatie vervangen worden. Ze zijn volledig gecontroleerd en kunnen later opnieuw worden ingezet als vervangingsonderdeel. Alle ruilonderdelen hebben één ding gemeen: een scherpe prijs. Met kortingen die oplopen tot dertig procent ben jij extra voordelig uit. Omdat ze dezelfde topkwaliteit hebben als Opel kwaliteitsonderdelen krijg je dezelfde Opel garantievoorwaarden.  

Ben jij al MyOpel lid?

Het MyOpel platform biedt je snel en gemakkelijk toegang tot de unieke service van Opel. Van gepland onderhoud tot de laatste aanbiedingen en je onderhoudsgeschiedenis. Je vindt hier alles.  

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Opel onderdelen

Wat zijn Opel ruilonderdelen?

Ruilonderdelen zijn originele Opel onderdelen. Ze zijn tijdens een reparatie vervangen en daarna volledig gecontroleerd. Zo kunnen ze opnieuw worden ingezet als vervangingsonderdeel. Alle ruilonderdelen hebben één ding gemeen: een scherpe prijs. Met kortingen die oplopen tot dertig procent ben jij extra voordelig uit. Omdat ze dezelfde topkwaliteit hebben als Opel kwaliteitsonderdelen krijg je dezelfde Opel garantievoorwaarden. 

Wat zijn de voordelen van de ruilonderdelen?

Er zijn vier goede redenen om voor ruilonderdelen te kiezen. Ze zijn goed voor het milieu en goed voor je portemonnee. Ook hebben ze dezelfde kwaliteit als nieuw onderdelen en je krijgt twee jaar garantie.  

Hoeveel jaar garantie ziet er op de originele onderdelen van Opel?

Op alle originele onderdelen van Opel krijg je twee jaar garantie.