Opel APK

Snel, vakkundig en voordelig uitgevoerd 

APK controle van jouw Opel

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is verplicht voor alle Nederlandse auto’s. Je krijgt automatisch bericht van het RDW als jouw Opel toe is aan een APK. Bij Hedin Automotive ben je aan het juiste adres voor de APK en kun je hem eventueel direct combineren met een onderhoudsbeurt. Handig!

Plan online eenvoudig jouw werkplaatsafspraak.

Opel APK bij Hedin Automotive

Heeft je Opel binnenkort een nieuwe APK nodig? Het is mogelijk om hem te laten keuren vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum. De nieuwe APK-vervaldatum verandert dan niet.

Een APK kost bij ons €39,95. Combineer je de APK met een onderhoudsbeurt? Dan betaal je slechts € 19,95 voor de APK. Als je in het bezit bent van een MyOpel-pas is de keuring helemaal gratis.

Jouw Opel weer helemaal startklaar

Veilig en gerust de weg op. Dat is belangrijk voor jou als automobilist. Om dat te garanderen, combineren wij je APK met de StartKlaar Check. Dit is een gratis check op veel belangrijke punten van je auto. Van remmen tot ruitenwissers. Van accu tot airco. Je weet zeker dat alles goed werkt. Jij gaat dan weer met een gerust hart de weg op.  

MyOpel voordeel

MyOpel is het platform voor iedere Opelrijder. Hiermee heb je snel en gemakkelijk toegang tot de unieke service van Opel. Van gepland onderhoud tot de laatste aanbiedingen of jouw onderhoudsgeschiedenis. Je vindt hier alles. Ook is het APK helemaal gratis!

Veelgestelde vragen over Opel APK

Hoeveel kost de Opel APK?

Een losse APK voor jouw kost €39,95. Combineer je het met een onderhoudsbeurt dan betaal je €19.95. Ben je lid van MyOpel? Dan is de APK helemaal gratis.

Kan ik mijn auto ook eerder APK laten keuren?

Ja dat kan. Het is mogelijk om je auto vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum opnieuw te laten keuren. Je nieuwe APK-vervaldatum verandert dan niet. 

Hoe vaak moet mijn auto APK gekeurd worden?

Een nieuwe benzineauto moet APK worden gekeurd na vier, zes en acht jaar. Daarna moet deze jaarlijks worden gekeurd. Bij een nieuwe dieselauto is de eerste APK na drie jaar en daarna elk jaar.