Opel Combo Life

Elke rit een groot plezier.

Kopen vanaf

€ 30.815

Bijtellingspercentage

22% / 12%

De Opel Combo Life Electric bij Hedin Automotive

De Opel Combo Life Electric is multifunctioneel, hoge kwaliteit en voorzien van slimme innovaties. Je past zijn indeling snel aan jouw wensen aan. Zo heeft hij standaard vijf zitplaatsen, maar deze breid je eenvoudig uit naar zeven. Wil je veel spullen meenemen? Klap dan de achterbank neer voor meer ruimte. Met de Combo Life ben je overal op voorbereid. De Opel Combo Life Electric is volledig emissievrij en met een rijbereik tot 280km (WLTP).

Ontdek de verschillende uitvoeringen van de Opel Combo Life Electric en vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Opel Combo Life Electric uitvoeringen

Downloads

Wil je meer weten? Download dan de online brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de modellen, uitvoeringen en opties die je nodig hebt.  

OPEL COMBO Life Electric

De Combo Life Electric is ideaal voor de stad en alle avonturen daarbuiten. Hij is volledig emissievrij, ongekend stil en biedt heel veel rijplezier. De nieuwe elektrische Combo heeft een trekgewicht van maar liefst 750 kg; dat is hoog voor dit segment. Dus wat houdt je nog tegen om over te stappen op elektrisch rijden?

Vraag vrijblijvend een proefrit aan bij één van onze Opel-vestigingen.

Opel Flex Lease – hét flexibele contract voor elektrisch rijden

Twijfel je of elektrisch rijden iets voor jou is? Kies voor Opel Flex Lease! Met deze flexibele manier van private leasen krijg je voor slechts € 25 extra per maand de unieke mogelijkheid om na 12 maanden elektrisch rijden terug te switchen naar een Opel met een verbrandingsmotor óf het contract helemaal stop te zetten.* 

Wij zijn al overtuigd van elektrisch rijden en geven met Opel Flex Lease jou ook de kans om elektrisch rijden uit te proberen. Ervaar zelf het gemak én het voordeel van private lease, aangevuld met Flex Lease, en vraag eenvoudig een offerte aan voor jouw nieuwe Opel!

*Opel Private Lease Flex optie is van toepassing op de Opel Corsa-e, Mokka-e en Combo-e Life tegen een meerprijs van € 25 per maand. De leaseovereenkomst kan kosteloos worden opgezegd vanaf de eerste dag van de dertiende maand van de overeengekomen leaseperiode, mits voldaan is aan de opzegtermijn van ten minste 1 maand, er minimaal 12 maanden van de eerste leaseovereenkomst zijn verstreken en aan alle verplichting op grond van de leaseovereenkomst is voldaan. In het geval van gewenste omzetting na 12 maanden naar een andere Opel vindt een hernieuwde acceptatie plaats.

Ervaar de Combo Life Electric bij Hedin Automotive

Online vind je op onze site al veel informatie over de Combo Life Electric, maar het beste ervaar je hem natuurlijk zelf. Dit kan tijdens een proefrit bij een van onze Hedin Automotive vestigingen. Maak online een afspraak of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen.

De Opel Combo Life Electric is perfect voor ieder avontuur

In de Open Combo Life Electric geniet je standaard van een hoge zitpositie, hoogwaardige connectiviteit en intuïtieve bediening. Zelf voeg je hieraan waar nodig extra luxe toe. Kies bijvoorbeeld voor het 8 inch touchscreen, verwarmbare voorstoelen of een elektronische handrem. Elke rit met de Combo Life Electric is een groot plezier.  

Hedin Automotive is jouw Opel-dealer

Wij zijn één van de grootste Opel-dealers van Nederland met vestigingen in Assen, Almaar, Amsterdam, Groningen en Wormerveer. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Opel en mobiliteit. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Opel en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Veelgestelde vragen over de Opel Combo Life Electric

Hoeveel zitplaatsen heeft de Opel Combo Life Electric?

De Combo Life Electric is overal op voorbereid en wordt standaard geleverd met vijf zitplaatsen. Optioneel is deze uit te breiden tot zeven zitplaatsen. Ook klap je deze eenvoudig neer als je meer ruimte nodig hebt voor je bagage.

Zit er standaard OpelConnect bij mijn Opel Combo Life Electric?

Nee, OpelConnect is een optie waarvoor je kan kiezen. Afhankelijk van het gekozen infotainmentsysteem is dit standaard of optioneel. De diensten van OpelConnect zijn afhankelijk van de dekking en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk. Voor sommige diensten is mogelijk een (betaald) abonnement vereist. 

Hoeveel is de inhoud van de bagageruimte van de Opel Combo Life Electric?

De Opel Combo Life Electric heeft een bagageruimte met een inhoud van 597* tot 2126 liter**. Wat je ook mee wilt nemen, bijna alles past erin.  

* In de standaard-uitvoering met vijf zitplaatsen biedt de Combo Life Electric L1 597 liter aan bagageruimte. In de versie met de lange wielbasis (L2) is de inhoud hiervan 850 liter.  

** De maximale inhoud van de Combo Life Electric met standaard wielbasis (L1) bedraagt 2.126 liter. In de versie met lange wielbasis (L2) is dit 2.693 liter. Als je de achterbank neerklapt is de inhoud volgens ISO ruim 3.832.

Wat is de actieradius van de Opel Combo Life Electric?

De Opel Combo Life Electric haalt een actieradius van 280km (WLTP).