Private lease de Opel Corsa voor een vast bedrag per maand

Kies voor private lease bij Hedin Automotive en profiteer tijdelijk van heel veel voordeel. Zo rijd je nu al in een gloednieuwe Opel Corsa voor een scherp vast maand bedrag!

De nieuwe Opel Corsa is sportief, compact en is voorzien van allerlei technologische snufjes. Hierdoor stap je keer op keer met plezier je auto in en arriveer je dankzij verschillende rijhulpsystemen veilig op je bestemming. De Opel Corsa is te bestellen in drie verschillende uitvoeringen: de Basis, de Edition en de Elegance. Wil je liever direct wegrijden? Kies dan voor een Opel Corsa Edition of Elegance uit onze voorraad en geniet van een extra luxe uitgeruste auto.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private Lease Opel Corsa

Lekker veel ruimte

De Opel Corsa biedt met een inhoud van 309 liter lekker veel ruimte. Klapt de achterbank neer voor nog meer ruimte. Wil je beter zien en gezien worden? De Corsa biedt als eerste in zijn klasse IntelliLux LED® Matrix-koplampen. Een techniek waarmee je altijd met groot licht kunt rijden, zonder het risico om anderen te verblinden.  

Private Lease de Opel Corsa

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Opel Corsa zelf ervaren?

Ontdek de Opel Corsa nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Opel Corsa private leasen

Wat kost het privé leasen van een Opel Corsa per maand?

Bij Opel-dealer Hedin Automotive lease je al een Opel Corsa vanaf € 349 per maand. Dit is o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar, inclusief btw. 

Kan ik een Opel Corsa leasen uit voorraad?

Jazeker, bij Hedin Automotive hebben wij diverse Opel Corsa modellen op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.  

Waar kan ik meer informatie vinden over de Opel Corsa?

Meer informatie over de Opel Corsa vind je op de modelpagina op deze site. Op deze pagina vind je onder andere de brochure en prijslijst van deze auto.