PRIVATE LEASE DE OPEL CORSA (Electric) VOOR EEN VAST BEDRAG PER MAAND

Kies voor private lease bij Hedin Automotive en profiteer tijdelijk van heel veel voordeel. Zo rijd je nu al in een gloednieuwe Opel Corsa of Opel Corsa Electric voor een scherp vast maand bedrag!

De nieuwe Opel Corsa is sportief, compact en is voorzien van allerlei technologische snufjes. Hierdoor stap je keer op keer met plezier je auto in en arriveer je dankzij verschillende rijhulpsystemen veilig op je bestemming. De Opel Corsa is te bestellen in drie verschillende uitvoeringen: de Corsa, de GS en de Elegance. 

De innovatieve, compacte Opel Corsa maakt elektrisch rijden voor iedereen mogelijk. Met de EV subsidie van €2.950 gaat er namelijk nog eens €61 per maand van het onderstaande maandbedrag af. Zo rij jij voor dezelfde prijs een elektrische Opel Corsa!

Wil je liever direct wegrijden? Kies dan voor een Opel Corsa uit onze voorraad en geniet van een extra luxe uitgeruste auto.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private Lease Opel Corsa

ZIEN EN GEZIEN WORDEN in de Opel Corsa Electric 

De nieuwe Opel Corsa Electric is aantrekkelijk in elk opzicht. Zijn sportieve design komt terug in de 16- of 17-inch lichtmetalen velgen. Benadruk de dynamiek door je dak en buitenspiegels te laten afsteken. Kies bijvoorbeeld voor contrasterend zwart of wit. Zo creëer jij je eigen stijl. Ook is de Corsa Electric als eerste in zijn klasse leverbaar met hoogwaardige IntelliLux LED®️ Matrix koplampen. Hiermee schakel je automatisch tussen grootlicht en dimlicht en loop je nooit meer het risico om andere bestuurders te verblinden.

Met een actieradius van 362 kilometer is de Corsa Electric perfect voor dagelijks gebruik. Je laadt de accu eenvoudig op via een laadoplossing thuis. Wil je een langere rit maken? Laad dan op bij een snellader. In dertig minuten tijd is de accu alweer voor tachtig procent opgeladen. Bekijk de laadstatus eenvoudig via de myOpel app. Ook laadtijden en -kosten zijn hier te zien.

Private Lease de Opel Corsa

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

De Opel Corsa zelf ervaren?

Ontdek de Opel Corsa nu zelf. Maak online een afspraak voor een proefrit of kom langs in een van onze vestigingen. Wij helpen je graag bij het kiezen van je auto.

Veelgestelde vragen over de Opel Corsa private leasen

KAN IK EEN OPEL CORSA (ELECTRIC) LEASEN UIT VOORRAAD?

Jazeker, bij Hedin Automotive hebben wij diverse Opel Corsa Electric modellen op voorraad staan. Bekijk hier ons actuele aanbod.

WAAR KAN IK MEER INFORMATIE VINDEN OVER DE OPEL CORSA (ELECTRIC)?

Meer informatie over de Opel Corsa (Electric) vind je op de modelpagina. Hier vind je onder andere de prijslijst van deze auto. 

Kan ik meer advies krijgen over private leasen?

Jazeker. Je kan hierboven je vraag achterlaten en dan nemen wij contact met je op. Je bent ook altijd welkom bij ons in de showroom. Hier kunnen onze verkoopadviseurs jou helpen bij het vinden van de beste auto voor jou.