Private lease een Opel voor een vaste all-in prijs

Denk jij in plaats van aan het kopen van een nieuwe Opel aan het leasen ervan? Met private lease van Hedin Automotive kies je voor zekerheid. Je rijdt in een gloednieuwe Opel en betaalt een vast bedrag per maand. Alle kosten zoals verzekering, belasting en onderhoud zijn inbegrepen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van je nieuwe auto.

Profiteer van een vlijmscherp private leasetarief en ruil tegelijkertijd je huidige auto voordelig bij ons in. Je kunt eenvoudig een indicatieve waarde opvragen met behulp van onze online taxatietool.

Vind hieronder het model dat bij je past en bereken vervolgens gemakkelijk jouw private lease tarief. Maak een afspraak voor een proefrit, vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk de actuele voorraadmodellen!

 

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Voor welk private lease model ga jij?

Private lease een Opel uit voorraad

Wil je snel rijden in een nieuwe Opel? Grote kans dat we jouw Opel Corsa, Astra, Grandland of een van de vele andere private lease modellen al bij ons in de showroom hebben staan! Zeker wanneer je op zoek bent naar een extra rijk uitgerust model. Bekijk de gehele voorraad online en vraag gemakkelijk een proefrit of een op jouw wensen afgestemde leaseofferte aan. Natuurlijk is het mogelijk om een auto in te ruilen. Je ontvangt het inruilbedrag gestort op jouw rekening.

Voordelen van private lease

 • Onbezorgd rijden tegen een scherpe maandprijs
 • Jij zorgt voor de brandstof, wij zorgen voor de rest
 • Inkoopvoordeel en de uitstekende service van Hedin Automotive
 • Je investeert niet zelf in een nieuwe auto
 • Geen onverwachte onderhoudskosten
 • Geen restwaarde risico

Bovendien ontvang je bij het afsluiten van een private lease contract contant geld voor jouw huidige auto!

Wat is er inbegrepen bij private lease?

Bij het leasebedrag zitten standaard de kosten voor het gebruik van je auto inbegrepen. Denk hierbij aan:  

 • Motorrijtuigenbelasting
 • Onderhoud en reparatie
 • Vervanging van banden bij normale slijtage
 • Allrisk-verzekering
 • Ongevallen inzittendenverzekering
 • Verhaalsrechtsbijstand (verkeer)
 • Vervangend vervoer na 72 uur
 • 24/7 pechhulp

Opel private lease bij Hedin Automotive

Heb jij interesse in private lease? We helpen je graag bij het vinden van de ideale Opel als leaseauto. Bepaal zelf de looptijd van jouw contract en zie direct wat je maandelijkse kosten zijn. Vraag nu eenvoudig een offerte aan voor het model dat jij op het oog hebt. Liever snel rijden? Ga dan voor een Opel uit voorraad.  

Wil je meer weten over Opel private lease?

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Opel private lease

Mogen er andere mensen in mijn Opel private leaseauto rijden?

Ja dat mag! Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden.

Kan ik mijn huidige auto inruilen als ik een Opel privé wil leasen?

Ja, dat is geen probleem! Doordat wij met Hedin Automotive veel automerken vertegenwoordigen kunnen wij jou vaak ook nog de beste inruilprijs bieden. Het volledige inruilbedrag storten wij op jouw rekening terwijl jij voor een vaste leaseprijs kunt genieten van een gloednieuwe Opel.

Waarom betaal ik geen bijtelling bij een Private lease contract?

Bijtelling is alleen van toepassing als jouw werkgever een auto beschikbaar stelt en hiervoor de kosten op zich neemt. Omdat je het contract privé afsluit en de leasekosten zelf betaalt, is er dus geen sprake van bijtelling.