Kopen vanaf

€ 7.399

Private lease

€ 189

Bijtellingspercentage

16%

DE OPEL ROCKS ELECTRIC kopen, leasen of financieren

De elektrische Opel Rocks Electric is de perfecte stadsauto met een opvallend design. De compacte afmetingen, de iconische Opel Vizor en deuren die nét even anders opengaan dan normaal maken de Opel Rocks Electric uniek. De Opel Rocks Electric heeft een actieradius tot wel 75km en binnen 3,5 uur is je auto weer helemaal opgeladen via het stopcontact thuis! De Opel Rocks Electric heeft een maximale snelheid van 45km/h, daarom valt de Opel Rocks Electric onder de brommobielen. Hierdoor heb je geen B-rijbewijs nodig en is de Opel Rocks Electric beschikbaar vanaf 16 jaar.

De Opel Rocks Electric private lease je vanaf € 189 per maand of financier je vanaf € 89 per maand. Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen en vraag eenvoudig een offerte of een proefrit aan. 

Opel Rocks Electric uitvoeringen

Maak een proefrit in de Opel Rocks Electric bij Hedin Automotive

De Opel Rocks Electric is een heerlijke stadsauto door zijn compacte vorm. Ben jij benieuwd wat de Opel Astra Rocks Electric jou te bieden heeft? Ervaar het zelf. Maak nu een afspraak voor een proefrit bij een van onze Hedin Automotive-vestigingen.

Altijd connected met de Opel Rocks Electric

De Klub- en Tekno-modellen zijn standaard uitgerust met een smartphonehouder in het middenconsole, waardoor je telefoon het infotainmentsysteem is. De rijsnelheid, rijmodus, status van de batterij en actieradius worden duidelijk weergegeven op het beeldscherm van de Rocks Electric. Is de accu bijna leeg? Geen probleem, want de Opel Rocks Electric kun je binnen 3,5 uur thuis aan het stopcontact weer helemaal opladen. Niet in de gelegenheid om naar huis te rijden? Dan kun je via een adapter opladen aan een openbare laadpaal.

De Opel Rocks Electric Kargo - het nieuwe transportmiddel voor de stad

Het is tijd voor iets heel anders. De Rocks Electric Kargo is een ongekende en innovatieve oplossing voor de klus van morgen. Dit uiterst wendbare, goedkope en compacte transportmiddel heeft een ‘go-anywhere, do-anything’-houding en is perfect voor iedere bedrijf of zelfstandige. Jouw volgende 'Big Deal' is extra compact!

Hedin Automotive is jouw Opel Rocks Electric dealer

Wij zijn één van de grootste Opel-dealers van Nederland met vestigingen in onder andere Amsterda, Assen, Alkmaar, Groningen en Wormerveer. Je mag van ons het allerbeste verwachten door onze jarenlange ervaring met Opel en mobiliteit. Wij voorzien je graag van informatie over het merk Opel en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe Rocks Electric of auto te maken heeft.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Opel Rocks Electric

Wat is de actieradius van de Opel Rocks Electric?

De Opel Rocks Electric heeft een rijbereik tot wel 75km. Met het accupakket van 5.5 KW kun je in 3,5 uur de accu thuis aan het stopcontact weer helemaal opladen.

Wat is de prijs van de Opel Rocks Electric?

De Opel Rocks-e is beschikbaar vanaf € 7.399.

Wat zijn de afmetingen van de Opel Rocks Electric?

De Opel Rocks Electric is 2,41 meter lang en 1,39 meter breed.

Vanaf welke leeftijd mag je de Opel Rocks Electric besturen?

Je mag al vanaf 16 jaar oud rijden in de Opel Rocks Electric, mits je in het bezit bent van een brommobielrijbewijs.